Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Η Ελεονώρα Μελέτη ξέρει πως οι καλύτερες ιστορίες λέγονται τα “Μεσάνυχτα”

Απόψε στις 00:00 στον Alpha.

Απόψε τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν την Κάτια Ταραμπάνκο.

Η μία από τις νικήτριες γνωστού τάλεντ σόου μόδας ανοίγει την καρδιά της στην Ελεονώρα Μελέτη, αποκαλύπτει το πώς βίωσε την εμπειρία της στο σπίτι των μοντέλων, παραδέχεται ότι ένιωσε τεράστια αμηχανία όταν αντίκρισε τον εν διαστάσει σύντροφό της στη δοκιμασία του τελικού, ενώ αναφέρεται στη νέα της σχέση με τον ψυχολόγο και επιχειρηματία Γιώργο Λάγιο.

Αμέσως μετά ο Δημήτρης Κοργιαλάς στέκεται στον χωρισμό του από τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, υπογραμμίζει τον στενό δεσμό που έχει με τον γιο του αλλά και το πόσο τον άλλαξε σαν άνθρωπο ο ερχομός του.

Τέλος, ο Παντελής Καναράκης μιλάει για τη στενή φιλία του με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, καθώς και για τα viral κωμικά βίντεο που ετοιμάζουν μαζί. Ποια είναι τα λόγια της δημοφιλούς τραγουδίστριας που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τη ζωή;

Επίσης, αναφέρεται στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν νεκρό, αποκαλύπτει το φλερτ με την ανορεξία σε νεαρή ηλικία και τονίζει την αγάπη του τόσο για το θεατρικό σανίδι όσο και για τα απλά πράγματα της ζωής.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου