Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε πρώτη φορά ανοικτά για όλα – Τα πανηγύρια και ο χωρισμός μετά από 10 χρόνια (βιντεο)

«Στη δευτέρα λυκείου παράτησα το σχολείο για το τραγούδι».

Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στα “Μεσάνυχτα” τη Γωγώ Τσαμπά.

Η “αρχόντισσα” του δημοτικού τραγουδιού μίλησε για τη ζωή της σε σχέση με το δημοτικό τραγούδι και αποκάλυψε πώς το δημοτικό τραγούδι στάθηκε η αιτία για να εγκαταλείψει το σχολείο στη Δευτέρα Λυκείου!

Περιέγραψε ένα ατύχημα που είχε κατά της διάρκεια ενός πανηγυριού, αναφέρθηκε στο ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τα παράξενα περιστατικά θαυμασμού που έχει βιώσει.



«Όταν ήμουν παιδί ντρεπόμουν να τραγουδάω μπροστά στους γονείς μου. Στη δευτέρα λυκείου παράτησα το σχολείο για το τραγούδι. Η πρώτη επαγγελματική δουλειά μου ήταν σε πανηγύρι στο χωριό του πατέρα μου. Στην πίστα ενός πανηγυριού έπεσα σε μια τρύπα και με βρήκαν αφού σταμάτησαν τα κλαρίνα.



Οι εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό μου, μου προκαλούν συγκίνηση. Η δημοσιότητα ήρθε απότομα και με κούρασε, αλλά ήταν επιλογή μου. Είχα δέκα χρόνια μια σχέση, αλλά δεν άνθισε. Δεν άντεξε τη δουλειά μου, το ξενύχτι μου. Για να κάνω οικογένεια θέλω να βρεθεί κάτι καλό. Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου για έναν έρωτα. Θα μπορούσα να τα συνδυάσω», είπε μεταξύ άλλων η Γωγώ Τσαμπά.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου