Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Η Μαριλού Κατσαφάδου προδίδει τη σχέση με την πεθερά της, Χριστίνα Τσάφου (βιντεο)

"Έχει το κεφάλι της ήσυχο πως το παιδί της είναι σε καλά χέρια"

Η Μαριλού Κατσαφάδου παραχώρησε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και την δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με την πεθερά της και γνωστή ηθοποιό Χριστίνα Τσάφου αλλά και το πλήθος θετικών σχολίων που δέχεται φέτος για τη θεατρική της ερμηνεία!

“Είναι μεγάλη χαρά και δικαίωση που, μετά από τόσα χρόνια, μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω και να αποδείξω κάποια πράγματα” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριλού Κατσαφάδου. “Νομίζω πως με ωρίμασε πολύ το ότι έγινα μάνα και άνοιξα ένα σπίτι δικό μου με τον άντρα μου” πρόσθεσε.

“Επηρεάστηκα πάρα πολύ από το περιβάλλον μου. Δεν ήθελα μικρή να να γίνω ηθοποιός, δικηγόρος ήθελα να γίνω” συμπλήρωσε η ηθοποιός. Όσον αφορά, δε, τη σχέση που διατηρεί με την πεθερά της, Χριστίνα Τσάφου δήλωσε: “Αγαπιόμαστε πολύ με την πεθερά μου. Την Χριστίνα Τσάφου την γνωρίζω πριν γνωρίσω τον σύζυγο μου, Χρήστο οπότε για μένα ήταν η Χριστίνα. Είχε ξεκινήσει έτσι σαν συνάδελφος. Αφού γνώρισα τον Χρήστο μπήκε και ο ρόλος της πεθεράς. Μας βοήθησε πάρα πολύ πως δουλέψαμε μαζί πέρσι και ήμασταν στο ίδιο καμαρίνι”.



“Η αλήθεια είναι πως νιώθω από τη Χριστίνα ότι με εμπιστεύεται και έχει το κεφάλι της ήσυχο με μένα. Πως το παιδί της, που μεγάλωσε τόσα χρόνια, είναι σε καλά χέρια” κατέληξε η Μαριλού Κατσαφάδου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου