Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Η Σάντρα Βουτσά μιλάει στο “Μαζί σου” για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της (βιντεο)

«Ο πατέρας μου έχει ένα βεβαρημένο σύστημα αναπνευστικό και λόγω ηλικίας και λόγω άσθματος χρόνιου κλπ…».

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” μίλησε η Σάντρα Βουτσά, η οποία απάντησε για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, του Κώστα Βουτσά, και εξήγησε για ποιο λόγο οι γιατροί πήραν την απόφαση να τον διασωληνώσουν στην εντατική.

«Ο πατέρας μου έχει ένα βεβαρημένο σύστημα αναπνευστικό και λόγω ηλικίας και λόγω άσθματος χρόνιου κλπ… Έπαθε πάλι μια λοίμωξη, γιατί όπως ξέρεις, όποιος έχει παιδιά αρρωσταίνει συνέχεια τέλος πάντων και οι γιατροί επέλεξαν να τον διασωληνώσουν και να τον βάλουν σε καταστολή για να είναι σίγουροι ότι δεν θα κουράζεται η καρδιά του και το σύστημά του. Ουσιαστικά, για να τον ξεκουράσουν, δηλαδή, δεν τον βάλανε επειδή αναγκαστήκανε να τον βάλουν, να τον διασωληνώσουν.

Το έκαναν από επιλογή για να ξεκουράσουν το σύστημά του, αυτό. Είναι σταθερός, αυτά. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζομαι εύκολα, προτιμώ να περιμένω το αποτέλεσμα κι επειδή πάντα, όποιος και να είσαι, σε όποια ηλικία, σε μια έτσι δύσκολη κατάσταση, σου λέει το πρώτο 48ωρο. Αν δεν περάσουν οι πρώτες 48 ώρες, κανείς δεν σου λέει είναι καλά ή δεν είναι καλά», είπε η Σάντρα Βουτσά.



«Ο Κώστας αντιμετωπίζει με δύναμη, μια σοβαρή κατάσταση υγείας, και είμαι σίγουρη ότι θα βγει νικητής, γιατί ξέρει να νικάει σε όλες τις μάχες της ζωής του», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου