Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Το αστρονομικό ποσό για μια εμφάνιση και το παρόν στα Oscars

Μeghan και Harry έτοιμοι να καταλάβουν το Hollywood  


Μόλις χθες έγινε γνωστή η πρώτη κοινή αλλά μυστική εμφάνιση του πρίγκιπα Harry με την αγαπημένη του Meghan στην σύνοδο JP Morgan στο Miami όπου ο πρίγκιπας ήταν ομιλητής και αναφέρθηκε και στην ψυχοθεραπεία που κάνει και στην απόφαση να παραιτηθεί των βασιλικών του καθηκόντων.

Όπως αναφέρει σήμερα η Page Six της New York Post, η 38χρονη Meghan και ο 35χρονος Harry, δεν εμφανίστηκαν δωρεάν στην σύνοδο στην οποία έδωσαν το παρόν δεκάδες εκατομμυριούχοι από όλον τον κόσμο.

Πρώτα πρώτα το royal ζευγάρι μετακινήθηκε από το Vancouver Island στο Miami με ιδιωτικό τζετ της JPMorgan και συμφώνησαν τόσο να βρεθούν στην σύνοδο όπως και στο πριβέ δείπνο που ακολούθησε με ανθρώπους όπως ο φιλάνθρωπος εκατομμυριούχος Robert Frederick Smith αλλά και ο ιδιοκτήτης των Patriots, Bob Kraft.


Κι όχι μόνο, στο event αυτό, οι Sussexes απέκτησαν και δύο κολλητούς που εμείς γνωρίζουμε καλά. Κολλητοί φέρονται λοιπόν να έγιναν η Meghan κι ο Harry με την Jennifer Lopez και τον καλό της Alex Rodriguez:

Μάρτυρας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Harry και η Μeghan τα πήγαν πολύ καλά με την Jennifer και τον Alex και μιλούσαν αρκετή ώρα μαζί τους στο δείπνο. Η Jlo ακούστηκε να προσκαλεί την οικογένεια του Harry μαζί με τον Archie στο σπίτι του Alex στο Miami».

Πόσα χρήματα όμως πήραν Meghan Και Harry για την εμφάνιση αυτή και πόσο πιθανό είναι να δούμε το royal ζευγάρι στα Oscars;

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου