Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ο Αλέξης Γεωργούλης εξηγεί πως έχει φιλοσοφήσει πια τα αρνητικά σχόλια (βιντεο)

"Ο πυρήνας μου δεν έχει επηρεαστεί από τα σχόλια"

Στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης καλεσμένος της Φαίης Σκορδά το πρωί της Πέμπτης.
Ο ηθοποιός, κριτής του “Your face sounds familiar” και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πλήθος σχολίων που προκάλεσε η φετινή του συμμετοχή στο σόου μεταμφιέσεων.

“Όταν ένα πρόσωπο γίνεται διάσημο γίνεται εύκολος στόχος για πικρόχολα αστεία αλλά και για εύσημα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης στην παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1. “Από όταν ξεκίνησα να γίνομαι γνωστός, ήρθε αυτός ο κλονισμός που ξαφνικά η ιδιωτική σου ζωή δεν μπορούσε να είναι τόσο άνετη” πρόσθεσε.

Πως αντιδρά, ωστόσο, πια σε όσα ακούει να λέγονται και να γράφονται για τον ίδιο; “Το είχα φιλοσοφήσει και κάπου βρήκα πως αυτά τα σχόλια, είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά, πρέπει να τα βλέπεις στη βάση τους. Ποια επιχειρήματα έχουν για να πουν δηλαδή αυτά τα σχόλια. Εάν δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα, έχω μάθει να μην με αφορούν καθόλου”.

“Αυτό που συμβαίνει όμως τις περισσότερες, αν όχι όλες, φορές είναι πως, όταν υπάρχουν πάρα πολλά σχόλια και βγαίνει ένας χείμαρρος, επηρεάζονται οι γύρω. Δημιουργείται ένα κλίμα από τους γύρω και αυτό επηρεάζει εσένα. Εάν έχεις μάθει να κρατάς λίγο τα στεγανά, νομίζω πως κρατάς τον εαυτό σου και είσαι ακομπλεξάριστος. Ουσιαστικά έχεις βάλει τη λογική να εξισορροπήσει τα σχόλια” συμπλήρωσε, επίσης, ο Αλέξης Γεωργούλης.



Παράλληλα, ο κριτής του YFSF πρόδωσε με χαμόγελο πως “το καλό είναι πως οι κοντινοί μου άνθρωποι, ο πυρήνας μου, δεν έχουν επηρεαστεί από αυτά τα σχόλια”.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου