Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έρχεται στο Mega

Πού θα γίνει η πρώτη εμφάνιση του δημοφιλούς ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου;

Το Mega επέστρεψε και μαζί του και πολλά από τα αγαπημένα πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με το Μεγάλο Κανάλι. Ένα από αυτά είναι, βέβαια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Στην εκπομπή Nega Talk, την οποία θα παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα, που θα γίνει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου.

Στο Nega Talk θα βλέπουμε ανθρώπους και ιστορίες. Πρόσωπα που γνωρίζουμε και έρχονται να αποκαλύψουν ιδιαίτερες πτυχές του εαυτού τους. Πρόσωπα για τα οποία θέλουμε να μάθουμε περισσότερα από όσα ήδη ξέρουμε γι’ αυτούς. Προσωπικότητες που μας δίνουν σημαντικές αφορμές να ανακαλύψουμε τον τρόπο που σκέφτονται και πράττουν.  Η Αθηναΐς Νέγκα καλεί σε ένα βραδινό τετ α τετ ανθρώπους της πολιτικής, της τέχνης, του αθλητισμού για μια κουβέντα ουσίας. Γιατί οι ιστορίες των ανθρώπων δεν τελειώνουν ποτέ. Αρκεί να τους ακούσεις να τις αφηγούνται.

H έξυπνη ματιά και το χιούμορ θα επιστρατεύονται για να «ανοίγεται» ο κόσμος των καλεσμένων. Η Αθηναϊς Νέγκα θα προσπαθεί να «ξεκλειδώσει» τον μυστικό κόσμο των προσκεκλημένων και να τους οδηγεί σε εξομολογήσεις που θα συζητηθούν. Ένα βραδινό talk show διαφορετικό από αυτά που γνωρίζετε.

Πάντα με σεβασμό στις προσωπικές απόψεις και ιστορίες αλλά με μοναδικό σκοπό να φωτιστούν οι προσωπικότητες και οι ιστορίες που έχουν να μας πουν.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου