Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Ο Γρηγόρης Πετράκος για το ομοφοβικό του σχόλιο και οι αντιδράσεις στο “Πρωινό” (βιντεο)

"Εάν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τέτοιες απόψεις, καλό θα είναι να τις κρατούν για το σπίτι τους και να μην τις εκφράζουν δημόσια γιατί γίνονται επικίνδυνοι"

Στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Γρηγόρης Πετράκος.
Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την πρόσφατη ομοφοβική δήλωση που είχε πραγματοποιήσει στα προσωπικά του social media και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

“Το μάθημα που πήρα, είναι ποτέ να μην γράφω εν βρασμώ κάτι. Με χαρακτήρισαν ομοφοβικό και αυτό είναι αστείο, ας φύγει τώρα από το προσκήνιο. Είναι πολύ μακριά από μένα ό,τι έχει να κάνει με διαχωρισμό ανθρώπων” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος. “Μετάνιωσα για τον αιχμηρό τρόπο με τον οποίο έγραψα το συγκεκριμένο ποστ. Αλλά δεν μετανιώνω για την άποψη μου γιατί, αν δεν ακούγονται όλες οι απόψεις, τότε ποια είναι η ελευθερία για την οποία μάχονται αυτοί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι” συμπλήρωσε, επίσης, ο τραγουδοποιός προσθέτοντας πως “το κατέβασα γιατί μου το ζήτησαν κοντινά μου πρόσωπα. Η οικογένεια μου. Θεωρούσαν ότι προκαλώ και δεν το ήθελα”.

Αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, της συνέντευξης, η πρωινή παρέα της Φαίης Σκορδά προχώρησε στον σχολιασμό και δη με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο. “Φυσικά καλά έκανε και κατέβασε το ποστ.  Από ότι κατάλαβα, κατάλαβε ότι έκανε λάθος και αυτό είναι το πολύ θετικό. Δηλαδή, το 2020 και με τα μηνύματα ισότητας και αλληλεγγύης δεν νομίζω ότι χωράνε τέτοια ποσταρίσματα. Επίσης, εάν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τέτοιες απόψεις, καλό θα είναι να τις κρατούν για το σπίτι τους και να μην τις εκφράζουν δημόσια γιατί γίνονται επικίνδυνοι” σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης.



“Συγνώμη που το λέω τόσο αυστηρά αλλά, ναι, γίνονται επικίνδυνοι. Όταν παιδάκια υποφέρουν από bullying λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, καλό είναι να μην εκφράζονται από αναγνωρίσιμους ανθρώπους τέτοιες απόψεις και σχόλια. Καλά έκανε και το κατέβασε γιατί είναι μπαμπάς και ο ίδιος” συμπλήρωσε, επίσης, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου