Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ορέστης Τζιόβας μάς ξαφνιάζει! “Να μου λείπει ένας νέος έρωτας” (βιντεο)

Γιατί προχώρησε σε αυτή τη δήλωση ο ηθοποιός;

Στην κάμερα των Κου Κου μίλησε ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας εστιάζοντας τόσο στη νέα του σκηνική αντάμωση με την Μαρία Κίτσου σε λίγες μέρες στο Εθνικό θέατρο όσο και στην προσωπική του ζωή.
Γιατί, όμως, ο ηθοποιός εύχεται να… μην του έρθει ένας νέος έρωτας;

Όσον αφορά, αρχικά, στην παράσταση “Μάκμπεθ” όπου θα συνεργαστεί εκ νέου με την πρωταγωνίστρια από τις “Άγριες Μέλισσες”, ο Ορέστης Τζιόβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως “με τη Μαρία Κίτσου έχουμε κάνει πολλή δουλειά μαζί στο θέατρο. Είναι η τρίτη φορά που συνεργαζόμαστε. Έχουμε κάνει δυο πολύ ωραίες δουλειές που ήταν κεντρικό το ζεύγος”.

Τι γεύση, ωστόσο, άφησε το 2019 στον ηθοποιό μέσα στο οποίο μάλιστα χώρισε με την πρώην σύντροφο του;  “Δεν είπα, άντε να φύγει η χρονιά λόγω του χωρισμού μου. Όλα όσα βιώνουμε είναι χρήσιμα και είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν για να σε κάνουν καλύτερο” απάντησε ο Ορέστης Τζιόβας. “Θα ήθελα πια να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και στη δουλειά μου πιο πολύ, παρά στους άλλους”.



“Να μου λείπει ένας νέος έρωτας” αναφώνησε με χιούμορ, επίσης, ο Ορέστης Τζιόβας. “Ένας έρωτας νομίζω πως δεν σε αφήνει να επικεντρωθείς στον εαυτός σου”.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου