Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Όσκαρ 2020: Η βροχή έφερε προβλήματα στις αφίξεις στο κόκκινο χαλί (βιντεο)

Όσκαρ 2020: Αυτό που απεύχονταν οι διοργανωτές της μεγάλης βραδιάς της απονομής των Oscar συνέβη και δυστυχώς, οι πρώτες αφίξεις στο κόκκινο χαλί έγιναν υπό καταρρακτώδη βροχή. 

Τα φαντασμαγορικά ρούχα των σταρ που θα περπατούσαν στο κόκκινο χαλί, τα υπέροχα χτενίσματα, τα τέλεια μακιγιάζ και ό,τι άλλο συνεπάγεται μία τέλεια εμφάνιση την ώρα της άφιξης στο Dolby Theater όπου διεξάγεται η μεγάλη βραδιά, μέσα σε μία στιγμή θα μπορούσαν να πάνε... στράφι αν προηγουμένως οι διοργανωτές της βραδιάς δεν είχαν προβλέψει ότι την ημέρα των Όσκαρ θα έβρεχε.

Έτσι, το μόνο που είχαν να σκεφτούν οι σταρ που θα περπατούσαν στο κόκκινο χαλί, θα ήταν να βρουν τρόπο να βρεθούν κάτω από τον στεγασμένο χώρο όπου είχε στρωθεί το κόκκινο χαλί ώστε να ποζάρουν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα στους εκατοντάδες φωτογράφους που περίμεναν για να τους φωτογραφήσουν.

Μπορεί η καταρρακτώδης βροχή αργά το απόγευμα να άγχωσε τους διοργανωτές, όμως σύντομα βρέθηκε η λύση και όλα κυλούν κανονικά, με μικρά πρακτικά προβληματάκια και τίποτα παραπάνω.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο για να πάρετε μία γεύση για τις καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά των Όσκαρ...




πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου