Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Όσκαρ 2020: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί! (φωτο)

Όσκαρ 2020: Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η καταρρακτώδης βροχή, οι σταρ του Χόλιγουντ πάτησαν στο κόκκινο χαλί και χάρισαν τις πιο όμορφες πόζες τους στους εκατοντάδες φωτογράφους. 

Φυσικά οι φωτογράφοι δεν προλάβαιναν, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, να φωτογραφίζουν λαμπερούς σταρ που κατέφθαναν.

Για ακόμα μία χρονιά οι λαμπερές κυρίες της μεγάλης οθόνης έβαλαν τα δυνατά τους για να είναι ξεχωριστές και λαμπερές.

Στα φετινά Oscars 2020, τα δεύτερα χωρίς παρουσιαστή, οι πρώτοι που πάτησαν το κόκκινο χαλί ήταν οι παρουσιαστές των αμερικανικών δικτύων που μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τόσο τις αφίξεις των stars και αναλύουν τι φοράνε και τι λένε τα προγνωστικά για τους υποψηφίους για κάθε κατηγορία.

Από τις πρώτες, όμως που πάτησαν στο κόκκινο χαλί φέτος ήταν η Sigourney Weaver με μία υπέροχη τουαλέτα σε σμαραγδί χρώμα του Οίκου Dior.

H υποψήφια και επικρατέστερη για την κατηγορία Β' Γυναικείου Ρόλου, η Λόρα Ντερν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μία τουαλέτα σε ροζ χρώμα και μαύρες λεπτομέρειες και μάλιστα δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με την επίσης ηθοποιό μητέρα της.

Η Janelle Monae εμφανίστηκε με ένα ασημί... φουτουριστικό φόρεμα που θα μπορούσε να μοιάζει με κουστούμι από χολιγουντιανή ταινία επιστημονικής φαντασίας. Φέρει την υπογραφή του Ralph Lauren και σίγουρα κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.

Η Regina King βρέθηκε στο κόκκινο χαλί με μία εκπληκτική τουαλέτα του οίκου Versace.

Η Penelope Cruz έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις καθώς φορούσε μία υπέροχη μαύρη τουαλέτα και εκπληκτικά αξεσουάρ.

H Salma Hayek έδωσε το παρών με λευκή τουαλέτα του οίκου Gucci και κοσμήματα Boucheron.

Δείτε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ στις παρακάτω φωτογραφίες.
















πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου