Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Στέφανος Τσιτσιπάς - Στεφανία Λυμπερακάκη: Συνάντηση στο στάδιο που θα διεξαχθεί η Eurovision (φωτο)

Eurovision 2020: Συνάντηση Στέφανου Τσιτσιπά - Στεφανίας Λυμπερακάκη στο στάδιο που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού!

Στο Rotterdam στο στάδιο που θα διεξαχθεί η Eurovision συναντήθηκαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς
και η Στεφανία Λυμπερακάκη και πόζαραν χαμογελαστοί στους φωτογράφους .


O κορυφαίος τενίστας ακούγεται να λέει «Βλέπω από 8 χρονών τη Eurovision» ενώ στη συνέχεια τη ρωτά πώς είναι να τραγουδά μπροστά σε τόσο κόσμο, με τη 17χρονη να λέει «πάρα πολύ ωραία».


Την συνάντησή τους ανέβασε στα social media της η Στεφανία Λυμπερακάκη η οποία έγραψε πως ελπίζει τον Μάιο με το Superg!rl να κάνει όλους τους Έλληνες όσο υπερήφανους τους έχει κάνει και ο διεθνούς φήμης τενίστας, τονίζοντας ότι είναι τιμή της που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

«Σε ευχαριστώ Στέφανε Τσιτσιπά που με κάλεσες στο Rotterdam Ahoy για το ABN AMRO World Tennis Tournament! Ήταν τόσο ωραία που σε είδα εν δράσει! Τον Μάιο, θα έχω επίσης την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας την Ελλάδα, σε αυτό το στάδιο.

Ελπίζω να κάνω τους συμπατριώτες μου Έλληνες τόσο υπερήφανους, όσο τους κάνεις εσύ με το ξεχωριστό σου ταλέντο!», έγραψε η Στεφανία Λυμπερακάκη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου