Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Συγκινημένος ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στην πρεμιέρα του Sports Weekend στο Mega (βιντεο)

«Το Mega, το έχω ξαναπεί, είναι 24 υπέροχα χρόνια από τη ζωή μου και εύχομαι στο τωρινό Mega ότι καλύτερο».

Το παρών στην πρεμιέρα της εκπομπής “Sports weekend” στο Mega έδωσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος συγκινημένος αναφέρθηκε στα 24 υπέροχα χρόνια που πέρασε στο Μεγάλο Κανάλι.
Στην έναρξη της εκπομπής, μάλιστα, προβλήθηκαν πλάνα από τον αγώνα Ολυμπιακός – Οσέρ το 1989, που ήταν και η πρώτη ζωντανή μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα από το Mega.

«Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή των αθλητικών του Mega. Είδατε την πρώτη μετάδοση που έκανε ποτέ ιδιωτικό κανάλι στην Ελλάδα, ήταν το Mega, στην περιγραφή ήταν ο Κώστας Βερνίκος, ήταν Νοέμβριος του 1989. Χαιρόμασταν ιδιαίτερα, τον ακούσατε, εφτά κάμερες, δύο αυτοκίνητα, σήμερα αυτά είναι τα βασικά τουλάχιστον που πρέπει να έχει μια μετάδοση, αλλά για το 1989 ήταν κάτι πάρα πολύ πρωτοποριακό.



Εγώ είμαι πολύ συγκινημένος… Να ευχαριστήσω και την Cosmote TV για την άδεια που μου έχει δώσει να είμαι εδώ σήμερα. Το Mega, το έχω ξαναπεί, είναι 24 υπέροχα χρόνια από τη ζωή μου και εύχομαι στο τωρινό Mega ότι καλύτερο», είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι στο φινάλε της εκπομπής, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Κώστας Βερνίκος έδωσαν πάσα στους Παναγιώτη Περπερίδη, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Αντώνη Κατσαρό και Ζωή Δημητράκου που από αύριο αναλαμβάνουν και επίσημα την παρουσίαση της εκπομπής.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου