Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/2)


Πώς θα είναι η μέρα σου; 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Πιο ώριμη δείχνει να είναι σήμερα η σκέψη σου γύρω από επαγγελματικά θέματα, καριέρας, φιλοδοξίες και φήμης σου. Αυτό ίσως σε βοηθήσει να εντοπίσεις προβληματικές περιοχές και να δώσεις τις λύσεις ή την ώθηση που χρειάζονται. Απόφυγε τον εκνευρισμό, τις αντιπαραθέσεις και την ανταγωνιστικότητα με συναδέλφους. Διατήρησε την υπομονή σου ακόμα κι αν κάποιες καταστάσεις δικαιολογημένα σου προκαλούν εκνευρισμό. Ο ερωτικός σύντροφος σου δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει τα σπασμένα κάθε φορά που δεν είσαι και τόσο καλά ψυχολογικά. Εσύ που είσαι μόνη, η αυστηρή κριτική σου απέναντι σε νέες γνωριμίες σε απομονώνει.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ο Ερμής σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Κρόνο σήμερα και οι ατέλειες φαίνεται να επισκιάζουν τα οφέλη μιας δεδομένης κατάστασης. Οι εντάσεις δεν λείπουν και περιστρέφονται κυρίως γύρω από τις πεποιθήσεις, τις απόψεις σου, τις μεταφορές και τη μετακίνηση. Είναι καλύτερο να παρακολουθήσεις και να ελέγξεις την τάση σου για αρνητική σκέψη, την κριτική και το στρες καθώς θα επηρεάσουν τις επιδόσεις σου στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σου αναλαμβάνει το να σου φτιάξει τη διάθεση και το καταφέρνει. Εσύ που είσαι μόνη, ο τρόπος επικοινωνίας σου μαγνητίζει τους πάντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Οι περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες ώστε να έχεις μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στη λήψη αποφάσεων. Επίσης μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείς αρκετές δυσκολίες ή να αντιμετωπίσεις ανεπιθύμητες συμβουλές. Σε κάθε περίπτωση, διατήρησε την υπομονή σου και απόφυγε το άγχος. Ανοίξου περισσότερο απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις ανακούφιση. Εσύ που είσαι μόνη, μη χάνεις ευκαιρίες και μην αρνείσαι προτάσεις φίλων για διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Σελήνη είναι όλη τη μέρα στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα υπογραμμίζοντας την ανάγκη σου για απολαυστικό και ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα. Απόφυγε βέβαια την κριτική απέναντί τους η οποία μπορεί να είναι εποικοδομητική κατά περιόδους, όμως με την όψη Ερμή – Κρόνου σήμερα μπορεί να προκαλέσει μικροδιαφωνίες ή και προβληματισμό. Για να μπορέσει ο ερωτικός σύντροφος σου να τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα πρέπει να ξέρει και τις αδυναμίες σου για αυτό φρόντισε να είσαι μαζί του πιο ειλικρινής. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

ΛΕΩΝ ♌

Οι επικοινωνίες μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε εντάσεις ή να προκληθούν κακές κριτικές με την όψη Ερμή – Κρόνου, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Σοβαρές σκέψεις, ανησυχίες ή και δυσκολίες τείνουν να περιστρέφονται γύρω από θέματα εργασίας και υγείας. Μικρά εργασιακά προβλήματα θα επιλυθούν ευκολότερα αν διατηρήσεις την υπομονή σου. Η συντροφιά του αγαπημένου σου τις βραδινές ώρες σε χαλαρώνει. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως διανύεις μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο για τα συναισθηματικά και ερωτικά σου και τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μια προκλητική πτυχή μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου, σήμερα, υπογραμμίζει προβληματικές περιοχές ή ατέλειες και σε βοηθά να κάνεις πολύτιμες επεξεργασίες και διορθώσεις. Πιθανές παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις στα εργασιακά αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και μη χαλάς τη διάθεση σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται διαρκή δουλειά και ενδιαφέρον, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ίσως είναι καλύτερο σήμερα να επικεντρωθείς στην επεξεργασία και την επίλυση προβλημάτων απ’ το να πιέζεσαι και να αγχώνεσαι. Ο διπλός έλεγχος των πράξεων και η προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς θα σε βοηθήσει να αποφύγεις πιθανές παρεξηγήσεις στα εργασιακά. Μη λες πράγματα στον ερωτικό σύντροφο σου που δεν πιστεύεις ή που τον πληγώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ανανεώνουν τη διάθεση και ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Είναι ίσως καλύτερα να διατηρήσεις τους κανόνες και τις κατευθύνσεις σήμερα με τον Ερμή και τον Κρόνο να δημιουργούν μια μικρή προκλητική πτυχή. Με αυτή την επιρροή έχεις την τάση να δεις τα προβλήματα περισσότερο απ’ τα οφέλη μιας κατάστασης και μπορεί να είναι δύσκολο να μη σταθείς σε προβληματικές περιοχές. Οι συνομιλίες και οι σκέψεις μπορεί γρήγορα να στραφούν σε επικρίσεις και ανησυχίες. Μπορείς να κάνεις κοινά σχέδια για το μέλλον με τον ερωτικό σύντροφο σου και να προσθέσεις ρομαντισμό και ασφάλεια στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετά ευνοϊκή η σημερινή μέρα για νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μπορείς σήμερα να διακρίνεις που είναι απαραίτητες οι τροποποιήσεις στα σχέδια σου και να ασχοληθείς με τις προβληματικές περιοχές των υποθέσεων σου. Οι ανησυχίες για τα χρήματα, τους πόρους ή τα ταλέντα μπορεί να είναι πιο εμφανή. Φρόντισε με τις σημερινές πτυχές του Ερμή και του Κρόνου να σταθείς σε ότι λείπει ή χάνεται περισσότερο απ’ ότι συμβαίνει και φαίνεται. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και το συναίσθημα. Εσύ που είσαι μόνη, αξιοποίησε τη σημερινή μέρα και μη λες όχι σε νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Στο πρώτο μισό της ημέρας υπάρχει ένα άγχος και μια ένταση γύρω σου, γι’ αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσεις με προγραμματισμό και ψυχραιμία. Η σημερινή πτυχή Ερμή – Κρόνου είναι χρήσιμη για τον εντοπισμό ατελειών και τη διόρθωση τους. Απόφυγε την έντονη ή και κακή κριτική απέναντι σε συνεργάτες και προσπάθησε να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις μαζί τους. Ο ερωτικός σου σύντροφος έχει ανάγκη από περισσότερη τρυφερότητα και ενδιαφέρον από εσένα. Εσύ που είσαι μόνη, είναι καιρός να απαλλαγείς από καθωσπρεπισμούς και προκαταλήψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο Ερμής, υπό ένταση σήμερα, μπορεί να προκαλέσει ανησυχία σχετικά με τα χρήματα, τα υπάρχοντα και τους πόρους. Απόφυγε την αυστηρή αυτοκριτική ή τις πιέσεις στον εαυτό σου. Οι επικοινωνίες μπορεί να προκαλέσουν απογοητεύσεις και διαφωνίες. Τα επαγγελματικά σου σχέδια μπορεί να χρειαστούν μια αναθεώρηση ή και διορθώσεις προκειμένου να προωθηθούν καλύτερα. Ο ερωτικός σου σύντροφος δε σταματά να σου επιβεβαιώνει τα συναισθήματα του. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τις σημερινές θετικές συγκυρίες και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ίσως χρειαστεί σήμερα να ελέγξεις τις δουλειές σου δυο φορές ή να κάνεις κάποιες βασικές επεξεργασίες καθώς ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σχηματίζει μια μικρή προκλητική πτυχή με τον Κρόνο. Φρόντισε για συντηρητικές αλλαγές στα εργασιακά και όχι ριζοσπαστικές. Άφησε και ξέχασε κακές στιγμές του παρελθόντος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην τις επαναφέρεις. Εσύ που είσαι μόνη, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου