Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/2)


Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι κέφια έχει ο Άγιος Βαλεντίνος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Ξεκίνησε δυναμικά την τελευταία εργάσιμη μέρα της εβδομάδας και προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις.
Έχεις την τάση να υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου με έντονο τρόπο σε σημείο μάλιστα που προσπαθείς και να τις επιβάλλεις. Μικρές δυσκολίες στα εργασιακά αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και μην παραφορτώνεις το πρόγραμμά σου. Αυτήν τη μέρα αφιέρωσέ τη στον ερωτικό σύντροφό σου μιας και απόψε επιβάλλεται να οργανώσεις κάτι διαφορετικό, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτόν. Έκφρασε τα συναισθήματά σου και γεφύρωσε όλες τις αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τα παράπονα και απόλαυσε τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου με τη συντροφιά θαυμαστών.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η μέρα δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις και δυσκολίες, μιας και όλα κινούνται με βάση τον προγραμματισμό σου. Μέσα από συζητήσεις στα εργασιακά μπορείς να αποκομίσεις πολλές πληροφορίες, χρήσιμες για τα σχέδια σου για αυτό λάβε δυναμικά μέρος. Όσο για την ερωτική σου ζωή και τη σχέση με τον αγαπημένο σου τα λόγια είναι περιττά. Απόψε είναι ευκαιρία να μοιραστείτε στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να μη μείνεις χωρίς παρέα. Έχεις καλούς φίλους που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και χωρίς ένα μόνιμο Βαλεντίνο δίπλα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Οι πολλές υποχρεώσεις σου σήμερα χρειάζονται προγραμματισμό και κυρίως ψυχραιμία, καθώς μικρά εμπόδια μπορούν να σε αποσυντονίσουν. Συναντήσεις και επαφές στα εργασιακά θα σε βοηθήσουν να δώσεις κατεύθυνση στα σχέδιά σου και να κατασταλάξεις στα θέλω σου. Έκφρασε τον έρωτά σου απόψε στο σύντροφό σου χωρίς περιορισμούς και αναστολές. Πρόσθεσε μαγεία στη βραδιά καθώς επιβάλλεται. Εσύ που είσαι μόνη, το τηλέφωνο σου δεν σταματά να χτυπά από θαυμαστές και φίλους που επιδιώκουν τη συντροφιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Θέματα τα οποία αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σήμερα έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου και εσύ βρίσκεις ένα καταφύγιο ηρεμίας μέσα σε αυτό το περιβάλλον. Μπορείς να πετύχεις τους στόχους των εργασιακών σου αρκεί να κινηθείς μεθοδευμένα και σταθερά. Ένα ρομαντικό δείπνο απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου και μια εξομολόγηση υπό το φως των κεριών θα ήταν ό,τι έπρεπε για να πλησιάσετε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις ένα άτομο του παρελθόντος να έρθει με λουλούδια στο χέρι.

ΛΕΩΝ ♌

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για την επίλυση προβλημάτων ή τη συμμετοχή σε συζητήσεις ανανεωτικές, αντικειμενικές και χρήσιμες. Μπορείς να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και μάλιστα να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου και φυσικά για τον ερωτικό σύντροφό σου μιας και η μέρα το επιβάλλει. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να συγκρατήσεις την ανάγκη σου για μια προσέγγιση σε άτομο του παρελθόντος. Εμπιστεύσου το σύμπαν και άσε αυτόν να κάνει την πρώτη κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μπορεί να υπάρχει κάτι που μπορείς να μάθεις σήμερα μέσα από τις επικοινωνίες και το δίκτυό σου ή μέσω των πληροφοριών και των ειδήσεων. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των επικοινωνιών σου και εναρμονίζεται με τους διανοούμενους Δία και Ερμή ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις παρατηρητικές σου ικανότητες. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά και έκφρασέ τες. Όσο για τον έρωτα που σήμερα έχει την τιμητική του, προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη τα όσα σε απασχολούν και να κάνεις τον ερωτικό σύντροφό σου ευτυχισμένο. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα απολαμβάνοντας τις φιλοφρονήσεις και τα πιθανά δώρα και τις ευχές των θαυμαστών σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Τα συναισθήματα τείνουν να εξισορροπούνται με το φεγγάρι να ξοδεύει τη μέρα του στο 2ο ηλιακό σου οίκο. Εστίασε περισσότερο στο φυσικό σου κόσμο και τις ανάγκες άνεσης. Επιδίωξε να απολαύσεις τα μικρά πράγματα της ζωής που μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένη. Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τις απλές, μετριοπαθείς κινήσεις στα εργασιακά και όχι τις τολμηρές. Η μέρα με τον ερωτικό σύντροφό σου επιβάλλεται να εμπεριέχει ρομαντισμό, πάθος και έρωτα για αυτό πάρε πρωτοβουλίες και με το μοναδικό ταμπεραμέντο που διαθέτεις ξετρέλανέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέψεις στο μυαλό σου αρνητικές σκέψεις. Φόρτισε τις μπαταρίες σου και προετοιμάσου για νέους έρωτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και καθώς εναρμονίζεται με τον Δία και τον Ερμή είναι μέρα μάθησης και δημιουργικότητας. Η διαισθητική αίσθηση ευκαιριών στα εργασιακά φέρνει νέες προοπτικές στο δρόμο σου που διευκολύνουν τα σχέδιά σου. Όσο για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου η βραδιά δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από εξαιρετική, παθιασμένη και ξεχωριστή. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αισθάνεσαι καθόλου απομονωμένη και προβληματισμένη. Ξέρεις ότι τα καλύτερα έρχονται και μάλιστα λίαν συντόμως.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Είναι μια ωραία μέρα η σημερινή για να τακτοποιήσεις τη συναισθηματική ακαταστασία μέσα σου και να απελευθερωθείς από την πίεση, ίσως κάνοντας πράγματα αποκλειστικά για τον εαυτό σου. Κράτησε ένα χαμηλό προφίλ στα εργασιακά ή και κάποια ανωνυμία έτσι ώστε να μπορέσεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Βρες κάτι πρωτότυπο απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου. Οργάνωσε μια βραδιά εντελώς διαφορετική από ότι τις υπόλοιπες και εντυπωσίασέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί να μην έχεις μια σταθερή παρουσία δίπλα σου, όμως έχεις πολλούς θαυμαστές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αισθάνεσαι ιδιαίτερο δυναμισμό σήμερα με τη Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα να συνδέεται με τον πνευματικό Δία και τον Ερμή. Σκέφτεσαι ή και μιλάς για θετικούς στόχους, όνειρα και ευχές. Μπορεί να προκύψουν νέοι ή διαφορετικοί τρόποι έκφρασης και είναι καλός χρόνος να αγκαλιάσεις νέες δραστηριότητες στα εργασιακά, να συνδεθείς με μια ομάδα ή να εξερευνήσεις νέες επιλογές και ιδέες μόνη σου. Όσο για τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου τα λόγια είναι περιττά. Μπορείς να μετατρέψεις τη βραδιά σε άκρως ερωτική και παθιασμένη. Εσύ που είσαι μόνη, δεν το βάζεις κάτω για κανένα λόγο και δεν σταματάς να ονειρεύεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της σταδιοδρομίας και των ευθυνών σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα τους στόχους σου καθώς εναρμονίζεται με το Δία και τον Ερμή. Μπορεί να φτάσεις σε υπέροχες στρατηγικές σχετικά με τα επαγγελματικά ή να μάθεις κάτι που εξυπηρετεί τα συμφέροντά σου. Πρόσθεσε μαγεία και πρόβαλε τον καλύτερο εαυτό σου απόψε απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Η βραδιά απαιτεί σασπένς, ρομαντισμό και ερωτικές στιγμές. Όσο για σένα που είσαι μόνη, διαισθάνεσαι πως ο μεγάλος έρωτας ολοένα και καταφτάνει για αυτό περνάς και όμορφα τη βραδιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Επιδιώκεις ένα διάλειμμα σήμερα από τη ρουτίνα και μια μικρή αλλαγή σκηνικού της καθημερινότητάς σου. Οι συνομιλίες και οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μπορούν να είναι ευχάριστες, ενημερωτικές ακόμα και εμπνευσμένες. Έχεις την τάση να εστιάζεις σε στόχους που σχετίζονται με την μακροπρόθεσμη εκπλήρωσή τους. Η νύχτα απόψε θέλει έρωτα και πάθος για αυτό εμπιστεύσου τη φαντασία σου και άστη να δημιουργήσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μη νοσταλγείς το παρελθόν. Κοίτα μπροστά και μην μελαγχολείς μέρα που είναι.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου