Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Τι αλλάζει στις Χρυσές Σφαίρες λόγω κορονοϊού

Δες ποιες αλλαγές έρχονται.

Η Ένωση Ξένων Τύπων του Χόλιγουντ εφαρμόζει αλλαγές στους κανόνες για τις υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες του 2021 λόγω της πανδημίας των κορονοϊού.
Δεδομένου ότι οι κινηματογραφικές αίθουσες είναι κλειστές εξαιτίας της παγκόσμιας κρίσης στην υγεία, ο οργανισμός ανέστειλε προσωρινά τον κανόνα ότι μια ταινία θα πρέπει να προβληθεί πρώτα στα μέλη της HFPA στο Λος Άντζελες.

Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές αναφέρουν ότι οι διανομείς πρέπει να επικοινωνήσουν με το HFPA για να οργανώσουν μια ημερομηνία προβολής στο επίσημο ημερολόγιο της HFPA που πληρεί τις προϋποθέσεις των Golden Globes. Οι διανομείς πρέπει να παρέχουν σε όλα τα μέλη του HFPA έναν link ή ένα αντίγραφο DVD της ταινίας, ώστε τα μέλη να μπορούν να τα δουν από το σπίτι τους.

Αυτή η νέα οδηγία θα τεθεί σε ισχύ από τις 15 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου 2020. Οι κανόνες για την κυκλοφορία μιας ταινίας έχουν επίσης τροποποιηθεί. Αντί να εξετάζουν τα μέλη της ακαδημία μόνο μια ταινία που έχει ήδη κυκλοφορήσει στο σινεμά ή προβάλλεται σε ψηφιακή μορφή στην τηλεόραση στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες για τουλάχιστον επτά ημέρες πριν τις 31 Δεκεμβρίου, το HFPA θα εξετάσει τώρα τις ταινίες που είχαν προβληθεί στο Λος Άντζελες από τις 15 Μαρτίου μέχρι τις 30 Απριλίου.

«Το HFPA θα συνεχίσει να εξετάζει και να αξιολογεί τον αντίκτυπο που έχει η επιδημία του COVID-19 στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά δεδομένα και μπορεί να προβεί και σε άλλες προσωρινές τροποποιήσεις στους κανόνες της στο μέλλον», ανέφερε η δήλωση της ακαδημίας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου