Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Δωρεάν όλες οι ερωτικές ταινίες από το νούμερο ένα site του είδους παγκοσμίως

Από την ημέρα που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, το #MenoumeSpiti είναι το πιο σημαντικό μέτρο που πρέπει να πάρουμε.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όσοι και όσες είναι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι όλη μέρα, να βλέπουν ταινίες, να παίζουν παιχνίδια, να διαβάζουν βιβλία για να περάσουν την ώρα τους.
Το Pornhub όμως, δίνει ακόμα μία λύση.

Μετά την απόφασή του να δώσει δωρεάν το premium πακέτο στην Ιταλία και την Ισπανία, χώρες που βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό από το COVID-19, το νούμερο ένα site ερωτικού περιεχομένου, αποφάσισε να πάρει αυτό το «μέτρο» στις περισσότερες χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Ελλάδα.

Έτσι για τον επόμενο μήνα, μπορούμε και στη χώρα μας, να παρακολουθήσουμε δωρεάν ότι υπάρχει στην ιστοσελίδα.

Ο Corey Price, αντιπρόεδρος της εταιρίας, μιλώντας σχετικά είπε: «Με σχεδόν 1 δισ. πολίτες κλεισμένους στα σπίτια τους σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να “βάλουμε ένα χεράκι” για να τους βοηθήσουμε να περάσουν πιο ευχάριστα την ώρα τους.

Επεκτείνουμε τη δωρεάν πρόσβαση στο Pornhub Premium για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, έτσι ώστε να έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να μείνουν στα σπίτια τους και να βοηθήσουν να εξομαλύνουμε την καμπύλη».

Παράλληλα έχει δωρίσει 50.000 χειρουργικές μάσκες σε οργανισμούς στις ΗΠΑ, αλλά και 50.000 ευρώ σε οργανισμούς στην Ευρώπη.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου