Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Έφαγες σκορδαλιά και μυρίζει η αναπνοή σου; Ο δοκιμασμένος τρόπος για να απαλλαγείς

Eφαγες μπακαλιάρο και άπλωσες μπόλικη σκορδαλιά σε μπόλικο ψωμί.

 Το ζητούμενο είναι να το ευχαριστήθηκες.

Λες ναι;

Μαζί σου κι εμείς και δίπλα σου τώρα που χρειάζεσαι μία χείρα βοήθειας.

Η αναπνοή σου δεν είναι αυτό που λέμε φρέσκια. Το σκόρδο είναι νόστιμο και αρωματικό.

Σε αυτό το τελευταίο θα σταθούμε και θα δώσουμε τη λύση.

Ο μεγάλος ένοχος; Το αλλύλιο μεθυλοσουλφίδιο που περιέχει και μεταβολίζεται πολύ αργά με αποτέλεσμα να διατηρείται στο σώμα μας σε υψηλή συγκέντρωση και για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την κατανάλωσή του.

Ένα μικρό ποτηράκι γάλα (200ml) περιορίζει τα επίπεδα του αλλύλιου μεθυλοσουλφιδίου στην αναπνοή κατά 50%. Το πλήρες γάλα μάλιστα, εμφανίζεται πιο αποτελεσματικό.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου