Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Το Open κινήθηκε άμεσε με μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού

Το μοντέλο που υιοθετήθηκε στο τηλεοπτικό κανάλι

Λύσεις προκειμένου να μειωθούν τα κρούσματα του κορονοϊού αναζητούν τα τηλεοπτικά κανάλια για τους εργαζόμενους τους.
Ήδη όσοι ανήκουν σε διοικητικές υπηρεσίες εργάζονται από το σπίτι τους και στα γραφεία παραμένουν μονάχα οι απολύτως απαραίτητοι.

Σημειώνεται πως το Open κινήθηκε άμεσα, παίρνοντας μέτρα τόσο για το προσωπικό όσο και για τους καλεσμένους στις εκπομπές του.

Την ίδια ώρα στο Open προχωρούν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα βήμα παραπάνω. Οι δημοσιογράφοι του σταθμού θα δουλεύουν εκ περιτροπής. Χωρίζονται σε ομάδες και οι μισοί θα δουλεύουν το πρώτο 10ήμερο και οι άλλοι μισοί θα κάθονται στα σπίτια τους. Κάθε δέκα μέρες οι ρόλοι θα αντιστρέφονται.

Αυτοί που δούλευαν θα μένουν στις οικίες τους και οι υπόλοιποι θα πηγαίνουν στο κανάλι. Πρόκειται για ένα μέτρο που προφανώς και θα μειώσει την εξάπλωση του ιού εάν ω μη γέννοιτο κάποιος ασθενήσει, ενώ την ίδια ώρα θα βγαίνει στον «αέρα» και το τηλεοπτικό προϊόν.

Μάλιστα ιδιαίτερα μέτρα έχουν παρθεί σε ευαίσθητους χώρους όπως είναι το μακιγιάζ. Το κανάλι έχει θεσπίσει βάρδιες με τον ελάχιστο - απαραίτητο αριθμό ατόμων που πρέπει να υπάρχει στο μακιγιάζ ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός.

Σε αντίστοιχες κινήσεις αναμένεται να προβούν και οι άλλοι σταθμοί.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου