Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Εξομολόγηση ψυχής από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – “Η ζωή μου με την κοκαΐνη”

Από την "εικονική πραγματικότητα" των χημικών ουσιών ξανά στη ζωή! 

Στην “Αυτοψία” βρέθηκε καλεσμένη, το βράδυ της Πέμπτης, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη μίλησε με ειλικρίνεια στον Αντώνη Σρόιτερ για την μεγάλη περίοδο εξάρτησης από τα ναρκωτικά και την κοκαΐνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ελένη Λουκουρέζου εξομολογήθηκε πως ξεκίνησε τα ναρκωτικά σε ηλικία μόλις 14 ετών. Περιέγραψε, επίσης, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν ήταν απόλυτα εξαρτημένη από την κοκαΐνη ενώ εξήγησε πώς κατάφερε να ξεφύγει από την “εικονική πραγματικότητα” των χημικών ουσιών που κατέστρεφαν την ζωή της.

“Στο λύκειο, σαν τιμωρία, η μητέρα μου έβγαλε την πόρτα από το δωμάτιο μου – ως έφηβη, που το μόνο πράγμα που θες είναι να κλείνεις την πόρτα και να είσαι μόνος σου – γιατί είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου. Η τιμωρία της ήταν να μην έχω ιδιωτικότητα και να μου βγάλει την πόρτα για περίπου έξι μήνες” αποκάλυψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

“Τέλη γυμνασίου, αρχές λυκείου, η πρώτη εμπειρία ήταν με το τσιγάρο. Οι πρώτες φορές ήταν φανταστικά, που λες “πω πω τι κάνω”. Ποτέ όμως δεν κατηγόρησα κανέναν για ότι έκανα στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου, ήθελα να το κάνω” σημείωσε χαρακτηριστικά, μέσα σε όλα, η κόρη της δημοφιλούς ηθοποιούς προσθέτοντας σε άλλο σημείο πως “πιστεύω ότι το τσιγάρο είναι το άνοιγμα για να πας στα επόμενα. Τουλάχιστον έτσι όπως το βίωσα εγώ.

 Το πιστεύω πάρα πολύ γιατί μου συνέβη. Μετά το τσιγάρο θες κάτι παραπάνω. Να δεις τι είναι η κοκαΐνη, τι σου προκαλεί. Υπήρχε στην παρέα μου και εγώ απλά κάποια στιγμή ήθελα να δοκιμάσω. Δοκίμασα, μου άρεσε και έκανα για κάποιο διάστημα. Όταν έμεινα μόνη μου, εκεί, ξέφυγε η κατάσταση. Μου έδινε μια ευφορία, μια χαρά, μια κοινωνικότητα. Ήταν κάτι διαφορετικό, κάτι παράνομο, κάτι κακό και μου άρεσε”.

Επίσης, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή του Alpha πως “όταν παίρνεις κόκα φαίνεται. Άμα δω κάποιον, τώρα που έχω σταματήσει, τον καταλαβαίνω. Οπότε προφανώς εμένα με καταλάβαιναν αλλά δεν με ένοιαζε”.“Στα 23 άρχισα λίγο, σιγά σιγά, να κάνω πίσω. Μου πήρε δυο χρόνια να το σταματήσω. Όταν άφηνα την παρέα μου, εξαφανιζόμουν δίχως γεια και ήθελα αν πάω σπίτι μόνη να πιω κοκαΐνη κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Μια μέρα λέω τέρμα. Έκλεισα το κινητό μου, εξαφανίστηκα από όλους και έφυγα. Έπρεπε να φύγω από αυτό το πράγμα και το πρώτο πράγμα είναι ο κύκλος, το περιβάλλον σου. Το έξω” συμπλήρωσε.Μια εξομολόγηση ψυχής, για πρώτη φορά, από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου