Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Γι’ αυτό ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος αποφάσισε να επιστρέψει φέτος τηλεοπτικά με τις “8 λέξεις”

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός. 

Για την τηλεοπτική επιστροφή του μετά από πολλά χρόνια μίλησε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα.

Ερχοµαι στα προσεχώς των «8 λέξεων». Ο Νικηφόρος που υποδύεστε κάνει πρόταση γάµου στην Εύα και εκείνη την αποδέχεται. Πώς θα εξελιχθούν τα πράγµατα;

Η Εύα και η µικρή έρχονται να συγκατοικήσουν µαζί µου. Θα προκύψει µεταξύ µας ένα σοβαρό ζήτηµα.

Οπότε ο γάµος θα γίνει;

Δεν ξέρω! Εχουµε πει ότι θα γίνει. Εχουµε προγραµµατίσει να κάνουµε πολιτικό γάµο. Μια µικρή τελετή και ένα πάρτι. Η µικρή µπορεί να αντιδράσει, ο πατέρας της µπορεί να έχει µια πιο ακραία συµπεριφορά… Θα τα δούµε όλα αυτά…

Η σχέση της Ολυµπίας και του Νικηφόρου είναι από την πρώτη στιγµή τεταµένη…

Ναι, και θα δούµε πως η µικρή θα στήσει µια σκευωρία εις βάρος του Νικηφόρου. Αυτό θα δηµιουργήσει πρόβληµα στο ζευγάρι. Οχι για να χωρίσουν, αλλά για να συζητήσουν πώς θα πορευτούν µαζί στη συνέχεια Εύα και Νικηφόρος. Και θα δούµε αν η Ολυµπία θα συνεχίσει να ζει µαζί τους ή όχι. Θα υπάρξουν εντάσεις και κρίσιµα γεγονότα σε αυτήν τη συµβίωση.

Πώς αποφασίσατε έπειτα από πολλά χρόνια να επιστρέψετε στη µυθοπλασία;

Προέκυψε µια συνεργασία µε πολύ καλούς όρους. Οπως είπαµε και µε τον Αντρέα Γεωργίου, «µια ευτυχής συγκυρία». Οταν ο Αντρέας έψαχνε ηθοποιούς για τη σειρά έψαχνα και εγώ για δουλειά. Μόλις είχα φύγει από τη Λάρισα. Συναντηθήκαµε και ήρθε µια πολύ ωραία πρόταση.

Είστε ευχαριστηµένος από αυτήν τη συνεργασία;

Βέβαια. Οι άνθρωποι αυτοί, και αναφέροµαι στον Αντρέα Γεωργίου, στον Κούλλη Νικολάου και στη Βάνα ∆ηµητρίου, κάνουν µια πολύ καλή τηλεοπτική δουλειά. Και παράλληλα επενδύουν στη δουλειά τους. Εχουν καταφέρει να συνδυάσουν ταξίδια, διαµονές και ηθοποιούς διαφορετικών ηλικιών και «σχολών». Εχει βγει ένα αρµονικό αποτέλεσµα και ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή. Και µιλάµε για καθηµερινό σίριαλ. Ζούµε ένα µικρό θαύµα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου