Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Η Χριστίνα Παππά δεν ξέρει “τι φορούσε η κ. Σπυροπούλου, αλλά το δικό μου ήταν καλύτερο”

"Βγήκαμε έξω, δεν το είχαμε δει, άκουσα ένα ολόκληρο στούντιο να κάνει αααα..."

Λίγο πριν βγει η απόφαση για τη διακοπή του J2US λόγω κορονοϊού, η Χριστίνα Παππά μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο, εκφράζοντας τους φόβους της για την επιδημία:

“Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και ας μην ξεχνάμε ότι όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί με τον κορονοϊό στο κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Ευαισθησίες έχουμε, άνθρωποι είμαστε, μπορεί να γελάμε και να βγαίνουμε στην τηλεόραση, αλλά δεν το αγνοείς αυτό το πράγμα.
Επηρεάζεσαι. Εγώ φοβάμαι παιδιά, έχω σκεφτεί να σταματήσω και το show. Η μητέρα μου είπε “Χριστίνα σταμάτησε”. Δεν θα πάθουμε κάτι να μείνουμε σπίτι μας 15 μέρες. Προκειμένου να αποφύγουμε το μεγάλο κακό, τουλάχιστον όσο μπορούμε να το ελέγξουμε”.



Πώς σχολίασε η Χριστίνα Παππά το γεγονός ότι φορούσε σχεδόν ίδιο φόρεμα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο J2US; Μοναδικά! “Δεν ξέρω τι φορούσε η κυρία Σπυροπούλου. Το δικό μου φόρεμα είναι όλο κεντημένο στο χέρι. Βγήκαμε έξω, δεν το είχαμε δει, άκουσα ένα ολόκληρο στούντιο να κάνει αααα… Δεν το πρόσεξα καν να σας πω την αλήθεια, αλλά σίγουρα το δικό μου ήταν καλύτερο”, είπε η ηθοποιός.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου