Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου εξομολογείται πώς άσπρισαν τα μαλλιά της σε μια νύχτα

"Ήταν τη μέρα των γενεθλίων του, 6 Μαΐου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ... εγώ ετοίμαζα τούρτα και γλυκά..."

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει η Μαρία Εκμεκτσίογλου στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και την Ρενέ Σαραντινού, μεταξύ άλλων εξομολογείται και για το γεγονός εξαιτίας του οποίου άσπρισαν τα μαλλιά της σε μία νύχτα.
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου διηγείται τα εξής:

“Όταν ο Αλέξης ήταν 6 χρονών, ο Απόλλων ήταν 4 χρονών και ο Πασχάλης νεογέννητος. Τον Αλέξη τον χτύπησε αυτοκίνητο, μπήκε στην εντατική κι έμεινε 72 ώρες. Άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα. Μια λουρίδα μαλλιού μου, εκείνο το βράδυ, έγινε κάτασπρη.

Ήταν στην Α΄Δημοτικού. Το σχολείο του ήταν πολύ κοντά στο σπίτι μας και πήγαινε μια φίλη μου να τον πάρει μαζί με τον δικό της, όταν σχόλασαν, να μου τον φέρει στο σπίτι, γιατί εγώ είχα το μωρό. Ο Αλέξης της ξέφυγε κι εκείνη την ώρα κατέβαινε ένα αμάξι και τον χτύπησε. Ήρθαν και μου το είπαν…

Ήταν τη μέρα των γενεθλίων του, 6 Μαΐου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ… εγώ ετοίμαζα τούρτα και γλυκά, γιατί είχα πάρτι στο σπίτι, θα έρχονταν οι φίλοι του. Έφυγα άρον άρον με το ασθενοφόρο, αλλά επειδή είχα “χάσει” τη μαμά μου, δεν είχα κανέναν στο σπίτι, αναγκάστηκα και άφησα τα δύο παιδιά μόνα τους, το 4 ετών με το νεογέννητο. Ο άντρας μου ήταν στον Βόλο για δουλειές και δεν μπορούσε να έρθει άμεσα.

Ο Αλέξανδρος με βοηθούσε πολύ με τα παιδιά και μετά την εντατική, μόλις άνοιξε τα μάτια του, μου είπε: “Μαμά, τα παιδιά που είναι”; Έπαιρνε το μικρό να τον πάει βόλτα, όταν πήγαινα να κολυμπήσω στη θάλασσα, τον κρατούσε, είχε ευθύνη μεγάλη και μέχρι τώρα”.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου