Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Η Μαρία Πετεβή εξομολογείται για τις Άγριες Μέλισσες – «Πολύ περίεργο για μένα, δεν είμαι ο Σάκης Ρουβάς»

«Προχωρούσα πριν από λίγες ημέρες στην Ερμού και ανά πέντε λεπτά άκουγα να με φωνάζουν Πηνελόπη».

Η Μαρία Πετεβή, η τηλεοπτική “Πηνελόπη” από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο ENJOY που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία, όπου μίλησε και για τις αντιδράσεις που συναντάει από τον κόσμο στο δρόμο.

Τι σου λέει ο κόσμος στο δρόμο;

Εισπράττω μεγάλη αγάπη. Η τηλεόραση ήρθε στη ζωή μου με τον Αστέρα Ραχούλας, όταν η καθηγήτριά μου στο Ωδείο Αθηνών μού κανόνισε να κάνω ένα κάστινγκ για τη συγκεκριμένη σειρά του Alpha. Δεν ήταν αυτοσκοπός. Τώρα αυτό που γίνεται με τις Άγριες Μέλισσες στο δρόμο είναι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν το έχω συνηθίσει. Προχωρούσα πριν από λίγες ημέρες στην Ερμού και ανά πέντε λεπτά άκουγα να με φωνάζουν Πηνελόπη. Πολύ περίεργο για μένα… Δεν είμαι ο Σάκης Ρουβάς. Εκεί κατάλαβα την απήχηση του σίριαλ.

Μου λένε «είναι κρίμα να είστε ξαδέρφια με τον Μελέτη, αυτός ο έρωτας είναι πολύ δυνατός, πρέπει να γίνει κάτι με το σενάριο, να αλλάξει η ιστορία». Μετά μου λένε «βρε κορίτσι μου, γιατί παντρεύτηκες τον θείο σου και έχεις και διαφορετικές ερωτικές επιλογές». Πολλοί έρχονται και μου λένε ότι είμαι πολύ αδύνατη, ενώ στην τηλεόραση φαίνομαι πιο γεμάτη. Ο ΑΝΤ1 πήρε μεγάλο οικονομικό ρίσκο με αυτή τη σειρά. Αλλά όλοι οι συντελεστές είναι ένας κι ένας. Καθημερινά τρέχαμε έναν ατέρμονο μαραθώνιο με ζέστη, βροχή, κρύο, με μεγάλη κόπωση. Αλλά το αποτέλεσμα και το επίπεδο στην οθόνη μας δικαίωσε.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου