Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Κοροϊδεύουν δημόσια τη Meghan Markle: Το τραγικό σχόλιο γνωστής παρουσιάστριας

Είτε είσαι υπέρ της είτε όχι, αυτό το σχόλιο δεν πρόκειται να σου αρέσει. 

Εντύπωση δεν μπορούμε να πούμε ότι μας κάνει που για άλλη μια φορά κάποιος έπιασε στο στόμα του τη Meghan Markle. Από τότε που μπήκε στη ζωή του πρίγκιπα Harry και γενικά σε αυτήν της βασιλικής οικογένειας βρίσκεται
συνεχώς στο στόχαστρο σχολίων ποικίλου περιεχομένου και, είτε είσαι οπαδός της είτε όχι, όταν γίνονται πράγματα, όπως αυτό που συνέβη τώρα, δεν μπορείς να μη σταθείς στο πλευρό της.

Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, βρισκόμαστε δύο μέρες πριν την επίσημη απομάκρυνση του ζευγαριού από την κατηγορία των royals. Αυτή ήταν μία δική τους απόφαση, που πάρθηκε με γνώμονα το καλό της οικογένειάς τους. Είπαν εξαρχής, μάλιστα, ότι στόχος τους είναι να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικώς και να μη βασίζονται καθόλου στο βασιλικό ταμείο.

Για να μπει αυτό σε εφαρμογή, προφανώς η Meghan κι ο Harry θα έστρεφαν την προσοχή τους σε άλλους τομείς και για εκείνη ποιος καλύτερος από αυτόν που ξέρει άψογα, την υποκριτική. Μην ξεχνάς ότι η -για λίγο ακόμη- Δούκισσα εγκατέλειψε τον πολύ επιτυχημένο ρόλο της Rachel στο Suits για να είναι με τον πρίγκιπά της.

Έτσι, λοιπόν, δημοσιοποιήθηκε ότι η συνεργασία με την Disney, για την οποία είχαμε ακούσει ότι ήταν στα σκαριά, είναι πλέον γεγονός κι ότι στις 3 Απριλίου θα είναι διαθέσιμο στο Disney+ ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο η Meghan είναι αφηγήτρια.



Ενώ η ζωή του ζευγαριού, όπως φαίνεται, έχει πάρει τον δρόμο της ή τουλάχιστον αυτόν που έχει επιλέξει, μία παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα πολύ κακόγουστο σχόλιο δημόσια, που δύσκολα θα βρει κάποιον υπέρ του.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου