Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός-Χριστίνα Μπόμπα: Τα νεότερα για την υγεία της και το μήνυμά της από το μπαλκόνι της


Στην απομόνωση κατ' οίκον συνεχίζει να βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα η οποία με νέο μήνυμά της ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία ήταν και η πρώτη από τον κόσμο της σόουμπιζ και της τηλεόρασης που ενημέρωσε ότι νόσησε από τον κορονοϊό, συνεχίζει να αντιμετωπίζει ήπια συμπτώματα και όπως αποκάλυψε με το νέο της μήνυμα, το μόνο που έχει αλλάξει το τελευταίο εικοσιτετράωρο, είναι ότι νιώθει πιο έντονη κόπωση.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από το μπαλκόνι του σπιτιού της, έγραψε χαρακτηριστικά:


«#μενουμεσπιτι και αν θέλουμε παίρνουμε και τον αέρα μας στη βεράντα! 💙
Πόσα ευχαριστώ να πω για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματά σας! Σας αγαπώ πάρα πολύ! 🙏
Είμαι καλά, έχω ακόμα δέκατα, αισθάνομαι λίγο πιο έντονη κόπωση αλλά χαμογελώ και ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας!».

Να θυμίσουμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα έμαθε από έναν φίλο της με τον οποίο είχαν φύγει για απόδραση στην Αγόριανη πως είχε νοσήσει από κορονοϊό και έσπευσε την αμέσως επόμενη ημέρα να υποβληθεί σε τεστ για να δει αν είχε νοσήσει και εκείνη. Δεν ήταν μόνη αλλά όλη τη διαδικασία την έκανε μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Όπως έδειξαν τα τεστ, εκείνη είχε νοσήσει, όχι όμως και ο Σάκης.

Έτσι, αναγκάστηκε να τεθεί υπό κατ' οίκον περιορισμό και αμέσως το ζευγάρι ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες που ανέβασε η όμορφη παρουσιάστρια, αλλάζοντας παραστάσεις και παίρνοντας φρέσκο αέρα στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου