Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Ο Αίας Μανθόπουλος εξομολογείται για τη σειρά “Δύο Ξένοι” – «Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου»

«Στη μνήμη μου κρατώ την αξέχαστη ατάκα του Νίκου Σεργιανόπουλου “βρε Αία! Βρε Αία!”».

Στο περιοδικό “TV έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος μίλησε και για τη σειρά “Δύο Ξένοι” και τον χαμό που γινόταν τότε με την ατάκα του Νίκου Σεργιανόπουλου “βρε Αία, βρε Αία”.

Έχετε παίξει σε πολλά σίριαλ στην τηλεόραση. Ποιον ρόλο σας απ’ όλες αυτές τις σειρές στις οποίες έχετε πάρει μέρος κρατάτε στη μνήμη σας και τον θυμάστε με νοσταλγία;

Έχω κάνει τουλάχιστον τριάντα σίριαλ στην τηλεόραση και έχω συμμετάσχει επίσης και σε σειρές στο εξωτερικό. Κοιτάξτε, όλους τους ρόλους που έχω παίξει στην τηλεόραση τους αγαπώ. Τι να πρωτοθυμηθώ. Από το βραβείο που πήρα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με την ταινία “Κλοιός” του Κώστα Κουτσομύτη μέχρι τις αλησμόνητες και σημαντικές συνεργασίες με την Τζένη Καρέζη και τον Σταύρο Παράβα. Βέβαια, στη μνήμη μου κρατώ την αξέχαστη ατάκα του Νίκου Σεργιανόπουλου «βρε Αία! Βρε Αία!» από την σειρά “Δύο Ξένοι”. Πραγματικά με χαρακτήρισε αυτός ο ρόλος του Αίαντα.

Από τη συμμετοχή σας στους Δύο Ξένους τι αναμνήσεις έχετε;

Στη συγκεκριμένη σειρά πέρασα τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Δεν θα ξεχάσω μία μέρα, τότε που παιζόταν το σίριαλ, ήμουν στη Λεωφόρο Μεσογείων σταματημένος με το αυτοκίνητό μου και ξαφνικά ακούω να φρενάρει ένα αυτοκίνητο δίπλα μου και βλέπω από τα παράθυρα να βγάζουν όλοι τα κεφάλια τους και να φωνάζουν ρυθμικά «βρε Αία, βρε Αία». Πραγματικά γινόταν ένας χαμός τότε με το σίριαλ αλλά και με τη συγκεκριμένη ατάκα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου