Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στο Live News – “Κάνουμε πρόβα 11 άτομα μέσω skype”

Όσα είπε ο ηθοποιός στο Νίκο Ευαγγελάτο...

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο εμφανίστηκε μέσω skype, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.
Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που βιώνουμε εξηγώντας τους λόγους για του οποίους οφείλουμε να μένουμε σπίτι κατά την έξαρση του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παραμείνουμε στο σπίτι γιατί ίσως είναι το μόνο μέτρο, δεν ξέρουμε και πόσο αποτελεσματικό είναι αλλά είναι το μόνο όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή για να περιορίσουμε αυτή την έκρηξη που σε άλλες χώρες φτάνει σε τραγικά αδιέξοδα και θα χρειαστούμε κυρίως υπομονή” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. “Κανένας νομίζω πως δεν περίμενε κάτι ανάλογο.

“Αυτές τις μέρες εγώ έφτιαξα το skype επειδή επικοινωνούμε με έναν θίασο που ξεκινήσαμε πρόβες για τον Αχόρταγο του Δημήτρη Ψαθά. Στις πρώτες μας πρόβες προέκυψαν οι απαγορεύσεις οπότε συνεχίζουμε έτσι. Θα κάνουμε πρόβες και για λόγους παρηγοριάς περισσότερο.Όχι, επειδή βλέπω στον ορίζοντα πως θα μπορούμε να παίξουμε έστω και το καλοκαίρι. Βρισκόμαστε όμως όλοι, τέτοια ώρα, και κάνουμε πρόβες διαδικτυακά” αποκάλυψε, επίσης, ο αγαπημένος εκπλήσσοντας όπως ήταν επόμενο και τον παρουσιαστή της ενημερωτικής καθημερινής εκπομπής.Ένα μήνυμα ουσίας το οποίο έδωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στους τηλεθεατές του MEGA

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου