Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Ο Νίκος Μουτσινάς ξέσπασε για τον κορονοϊό και την ατομική μας ευθύνη (βιντεο)

Εδώ στην κυρία τι να πει κάποιος; Στον κύριο τι να του πει";

Με τον κορονοϊό να βρίσκεται ανάμεσά μας, κάποιοι από εμάς φαίνεται πως δεν έχουμε λάβει ακόμα το μήνυμα.
Για παράδειγμα, δύο ηλικιωμένοι που σε σχετικό γκάλοπ έδειξαν να αψηφούν τον κίνδυνο και να περνούν μια χαρά στις εξόδους τους. Το βίντεο έπαιξε στο Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε έξω από τα δόντια.

“Επειδή καθόμαστε και λέμε μείνετε σπίτι, μην δείτε τους συγγενείς, μην πάτε στον παππού γιαγιά, μπαμπά μαμά αν έχετε μεγάλο σε ηλικία. Εδώ στην κυρία τι να πει κάποιος; Στον κύριο τι να του πει;

Ότι πρέπει να αλλάξουμε λίγο τις συνθήκες της ζωής μας για ένα χρονικό διάστημα, αν θέλουμε να φύγει το χρονικό διάστημα και να είμαστε εδώ να ξαναφέρουμε τις συνήθειές μας; Να καταλαβαίνουμε λίγο!

Άμα εγώ έχω τον ιό που μπορεί και να τον έχω και να μην το ξέρω και ξαφνικά αρχίσω και κάνω βόλτα σε όλη την πολυκατοικία και πάω και χτυπάω τα κουδούνια και τους κολλήσω όλους, τι φταίνε και οι άλλοι;Θεωρώ ότι είμαστε από τις πιο δύσκολες χώρες που χτύπησε ο ιός, γιατί είμαστε καλοκαίρι, Ελλαδάρα, φραπεδούμπα, βολτάρες και όλα ωραία! Θα τα κάνουμε, κοντά είναι το καλοκαίρι, θα ανέβει η θερμοκρασία, να ζούμε! Μένουμε σπίτι σας! Κι εμείς στο δικό μας όποτε μπορούμε”, κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου