Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Σε εξαιρετικά στενό κύκλο λόγω κορονοϊού τελέστηκε η κηδεία του

«Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας στον Πανούλη μας» 

Ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς κατάφεραν να δώσουν το παρών στην κηδεία του Πάνου Χατζηκουτσέλη λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν θεσπιστεί ώστε να καταπολεμηθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού τελέστηκε στο Κοιμητήριο Μαραθώνα ενώ η ανιψιά του Άση, είχε ενημερώσει τους φίλους του με μια ανάρτησή της ότι η κηδεία θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

«Τον Πανούλη θα αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 24/3/2020 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Μαραθώνα για να είναι παρέα με τον πατέρα μου και αδελφό του Θοδωρή και το γιο μου και βαφτισιμιό του Ιωάννη – Ερμή που τόσο λάτρευε. Έτσι θα είναι όλοι μαζί παρέα και εκεί αλλά και στον δικό τους Παράδεισο.

Λόγω των συνθηκών η κηδεία θα γίνει σε εξαιρετικά κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ξέρουμε όμως πως όλοι θα είστε κοντά του και κοντά μας με τη σκέψη σας. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας στον Πανούλη μας αλλά και τη συμπαράσταση στη δική μας θλίψη για την απουσία του. Να ξέρετε όμως ότι τώρα θα είναι πιο χαρούμενος γιατί θα συναντηθεί με τα αδέλφια του, ειδικά τη Ρουλίτσα του, και τους φίλους του που τόσο του έλειπαν».



Ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίας βρέθηκε στη κηδεία, παίρνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Λίγες ώρες πριν, ο καλός του φίλος και συνεργάτης Άγγελος Πυριόχος αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον Πάνο Χατζηκουτσέλη, καθώς διαμένει εκτός Αττικής και λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία.





πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου