Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

«Αθώος» ο Johnny Depp: O δικαστής αποφάσισε υπέρ του (βιντεο)

Θυμάσαι μήπως πριν από κάποιους μήνες (ένα χρόνο πριν για την ακρίβεια) την αγωγή που είχε καταθέσει ο Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμιση προς το πρόσωπό του ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων στην Amber Heard; 

Σίγουρα τη θυμάσαι γιατί δημιουργήθηκε θέμα σε όλα τα tabloids, κάτι που ήταν προφανώς αναμενόμενο.

Η Amber Heard είχε κάνει αίτηση διαζυγίου τον Μάιο του 2016 κατηγορώντας τον Johnny Depp για ενδοοικογενειακή βία.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ήταν αληθές και αφού αποδείχθηκε, ο Johnny προχώρησε στη μήνυση. Η Amber λίγο αργότερα κατέθεσε μια αγωγή για να ακυρωθεί αυτή η εναντίον της μήνυση, όμως δυστυχώς «έχασε». Ο δικαστής αποφάσισε υπέρ του ηθοποιού και η υπόθεση θα εκδικαστεί κανονικά (από μέσα μας τσιρίζουμε γιατί πολλά μας τα έκανε η κυρία Heard).

Το Deadline αναφέρει πως ο δικαστής Bruce White με έδρα το δικαστήριο της Virginia Fairfax έστειλε γράμμα στους δικηγόρους και των δύο πλευρών της υπόθεσης την Παρασκευή κάνοντας ξεκάθαρη την απόφαση του δικαστηρίου. «Ο εναγόμενος του κατηγορουμένου υποστηρίζεται ως προς την τέταρτη δήλωση που αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά παραβιάζεται ως προς τις άλλες τρεις δηλώσεις. Επιπλέον, απορρίπτεται το αίτημα του κατηγορουμένου στο δικηγορικό σύλλογο σχετικά με το καθεστώς των περιορισμών. Ο δικηγόρος καταρτίζει διάταγμα που αντικατοπτρίζει την απόφαση του δικαστηρίου και διαβιβάζει την εν λόγω διάταξη στο δικαστήριο για είσοδο», έγραφε στο γράμμα του ο δικαστής.

Και η απάντηση της απόρριψης ήταν μια μικρή νίκη για όλους μας, όχι μόνο για τον Johnny. Η δικηγόρος της Amber από την άλλη απάντησε σε αυτό με μία δήλωση:

«Η σημερινή απόφαση αφήνει μια κριτική επιτροπή για να αποφασίσει για το νόημα και την αλήθεια των όσων είπε η κα. Heard. Όπως έχουμε ξαναπεί, τα δικαστήρια διαθέτουν ισχυρούς μηχανισμούς για τον προσδιορισμό της αλήθειας. Εδώ, παραμένουμε βέβαιοι ότι η κα Heard θα επικρατήσει σε δίκη, όταν η κριτική επιτροπή θα δει τα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με το ερώτημα που εντόπισε το Συνέδριο, aka, αν η κα. Heard κακοποιήθηκε από τον κ. Depp», ανέφερε η Roberta Kaplan.

Για να δούμε όμως θα αθωωθεί από το δικαστήριο;



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου