Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Τι είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα; (βιντεο)

Πώς είναι η υγεία του παρουσιαστή;

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που επηρεάστηκαν από τον κορονοϊό, καθώς η εκπομπή του έχει διακοπεί λόγω της έκτακτης επικαιρότητας. Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε σχετικά με την εκπομπή:

“Δεν το ξέρω κι εγώ. Έχει κλείσει το στούντιο πάνω στα Μελίσσια. Το ρώτησα κι εγώ χθες. Θα ήθελα να είμαι πιο ενεργή αν γινόταν, χωρίς βέβαια να βάζουμε σε κίνδυνο κανέναν. Έχω την αίσθηση απλώς ότι ο ΣΚΑΪ είναι το κανάλι που είναι κυρίως ενημερωτικό, οπότε έχει πάρα πολλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας το έχει προτείνει, υπάρχουν όμως άνθρωποι. Είμαστε όλοι στη διάθεση του καναλιού να είμαστε στις επάλξεις μα επιστρέψουμε όποτε πρέπει”.



Με δεδομένο ότι η Φαίη Σκορδά έχει διαγνωστεί με κορονοϊό, η Κατερίνα Γκαγκάκη είπε για την υγεία του Γιώργου Λιάγκα: “Στην υγεία του ο Γιώργος Λιάγκας είναι μια χαρά. Το λέω με βεβαιότητα γιατί μίλησα μαζί του χθες βράδυ. Επειδή είναι ένας άνθρωπος πολύ του έξω, ψυχολογικά το μέσα λίγο τον ζορίζει. Είναι όλοι καλά από όσο ξέρω”.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου