Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Το πιάτο που απογοήτευσε τον Πάνο Ιωαννίδη – «Είναι στα 4 χειρότερα που έχω δοκιμάσει στο MasterChef»

«Αυτό είναι τρομερά κακό», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. 

Γλυκόξινο χοιρινό με ανανά ετοίμασε ο Ηρακλής Αποστολίδης στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά.

 Ο Πάνος Ιωαννίδης, μάλιστα, του είπε πως είναι στα τέσσερα χειρότερα πιάτα που έχει δοκιμάσει αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο MasterChef.

«Αυτό είναι τρομερά κακό. Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Είναι μια προσπάθεια… δεν βαριέσαι αδερφέ, κάνω τον σταυρό μου κάποιοι άλλοι να έχουν κάνει χειρότερα πιάτα από μένα και να μην βρεθώ υποψήφιος», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Ο Λεωνίδας τα είπε πάρα πολύ καλά. Εγώ θα σου πω το εξής και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω γιατί ξέρω ότι μαγειρεύεις καλά και δεν ξέρω τι έπαθες σήμερα. Είναι μέσα στα τέσσερα χειρότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει στα τέσσερα χρόνια που είμαι στο MasterChef», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.



«Δεν είναι το χειρότερο τουλάχιστον. Εκεί πήρα μια ανάσα, αλλά με πείραξε πάρα πολύ και δεν είναι ο Ηρακλής αυτό το πιάτο σε καμία περίπτωση. Αλλά όμως, το έβγαλα και πρέπει να το δεχτώ», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου