Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Το πρόβλημα υγείας της Meghan Markle που κανείς δεν ήξερε μέχρι σήμερα (βιντεο)

Και μάντεψε ποια ήταν η αιτία

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν πλέον μετακομίσει κι επίσημα στον Καναδά κι έχουν ξεκινήσει εκεί μία νέα ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα προβλήματα που προκαλούνταν από τις επιλογές του ζευγαριού στη βασιλική οικογένεια.

Κι ενώ το παλάτι βιώνει μία κρίση με την ανακοίνωση για τον πρίγκιπα Κάρολο που βγήκε θετικός στον ιό, ο Harry είναι αποκλεισμένος στον Καναδά, μη μπορώντας να συνεισφέρει σε ότι μπορεί στην οικογένειά του.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν αγγίζει ούτε στο ελάχιστο τους haters του ζευγαριού, οι οποίοι ενώ μοιράστηκαν στο Instagram και tips εκείνοι τους έκραξαν. Ωστόσο κι ενώ η κατάσταση είναι ακόμη σε ευάλωτο στάδιο έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας της Meghan Markle, το οποίο κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα, και μας συγκλόνισε.

Δημοσιεύματα του Us Weekly μεταφέρουν πως όσο η Meghan και ο Harry ήταν εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η δούκισσα του Sussex αντιμετώπιζε ένα σοβαρό θέμα υγείας, ίσως πιο ψυχολογικό θα λέγαμε.



Όπως αναφέρουν οι πηγές, η Meghan πάθαινε κρίσεις πανικού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί καν να βγει έξω από το σπίτι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες όλο αυτό το προκάλεσε η αρνητικότητα των βρετανικών tabloids προς το πρόσωπό της, σε καθετί που έκανε. Μάλιστα πολλά γραφόταν για εκείνη με τρομερούς χαρακτηρισμούς χωρίς κανέναν απολύτως λόγο πολλές φορές.

Το τελευταίο διάστημα και προτού πάρουν την απόφαση να αποχωρήσουν η κατάσταση της Meghan επιδεινώθηκε, με τη δούκισσα του Sussex να μη θέλει να βγει καν από το σπίτι, προκειμένου να μην κάνει κάτι που θα τραβούσε την προσοχή και θα έδινε ακόμη πιο αρνητική χροιά στο όλο θέμα της με τους δημοσιογράφους.

Άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν πως ένιωθε παγιδευμένη και κλειστοφοβική και όλο αυτό το στρες και το άγχος, της δημιουργούσε κρίσεις πανικού.




Μπορεί το παλάτι να βιώνει μία κρίση μετά την ανακοίνωση για τον πρίγκιπα Κάρολο που βγήκε θετικός στον ιό, ο Harry είναι αποκλεισμένος στον Καναδά, μη μπορώντας να συνεισφέρει σε ότι μπορεί στην οικογένειά του.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου