Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (24/3)


Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Είσαι λίγο νευρική σε αυτή τη φάση και εύκολα ξεκινάς εντάσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να ελέγξεις τον εαυτό σου. Με παρορμητισμούς και εγωισμούς δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Είναι μια περίοδος που μπορείς να οργανωθείς, να κάνεις σχέδια και να αποφασίσεις για τις επόμενες κινήσεις σου. Οι φίλοι, να θυμάσαι, είναι σύμμαχοί σου και πάντα εκεί να σε στηρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ίσως αυτή η ακινησία των ημερών να σε έχει μπλοκάρει, να σε έχει αποσυντονίσει. Το παρακάτω σου σε αγχώνει αρκετά. Η Νέα Σελήνη ίσως φέρει κάποιες αποκαλύψεις, ίσως κάτι σας αναστατώσει, να θυμάσαι όμως πως ό,τι γίνεται τελικά θα αποδειχθεί ότι έγινε για το καλό σου. Θα υπάρξουν κάποιες ερωτικές ευκαιρίες, θα υπάρξουν και κάποιες θετικές προκλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλά τους. Μην ανησυχείς όμως γιατί θα βρεθεί η λύση. Στα δύσκολα, αν χρειαστεί, θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σε στηρίξουν. Οι φίλοι υπάρχουν και για τα δύσκολα, το ίδιο και οι  συγγνείς. Το διαδίκτυο έχει μπει περισσότερο στη ζωή όλων μας και μην απορήσεις αν κάτι ξεκινήσει από εκεί στα ερωτικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σε απασχολούν και σε αγχώνουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου. Σε χαρακτηρίζει μια ένταση και μια νευρικότητα. Ξυπνάνε κάποια συναισθήματα που είχαν κλειστεί νόμιζες στο παρελθόν. Όπως και να ‘χει, προσπάθησε να ηρεμήσεις, να οργανώσεις τη σκέψη σου, να διώξεις ανούσιες φοβίες και να στηριχθείς στα δικά σου άτομα, που πάντα σε βοηθούν.

ΛΕΩΝ ♌

Η Νέα Σελήνη σε επηρεάζει θετικά. Νιώθεις καλύτερα, νιώθεις πιο αισιόδοξη. Οι περιορισμοί των ημερών μπορεί να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου, νιώθεις όμως ότι είναι μια καλή ευκαιρία για έμπνευση και οργάνωση του παρακάτω. Καιρός να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, να κατεβάσεις καινούριες ιδέες και όταν έρθει ο καιρός να τις υλοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Σε απασχολούν τα οικονομικά σου. Και σε αγχώνουν τα επαγγελματικά σου. Οι μέρες που διανύουμε, οι περιορισμοί της εποχής σε μπλοκάρουν. Η καλύτερη διέξοδός σου, για να ηρεμήσεις λίγο, είναι τα παιδιά, τα ερωτικά, αλλά και η δημιουργικότητα. Έτσι, θα πάρεις μια ανάσα δύναμης.

ΖΥΓΟΣ ♎

Στο προσκήνιο οι σχέσεις. Ο εγλεισμός των ημερών, η παραμονή στο σπίτι, σε φέρνουν αντιμέτωπη με το παρελθόν και με στενάχωρες καταστάσεις και σκέψεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις καταστάσεις, άφησε πίσω σου το παρελθόν και προσπάθησε όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά. Αν έχεις οικονομικές δυσκολίες, θα έχεις τη στήριξη συγγενών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Νέα Σελήνη φέρνει άγχος για τα επαγγελματικά σου. Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε σε γεμίζουν με σκέψεις για το παρακάτω. Η στασιμότητα σου προκαλεί νεύρα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Να σκεφτείς πως είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Δώσε έμφαση στους δικούς σου ανθρώπους. Από εκεί θα αντλήσεις και τη θετική ενέργεια που χρειάζεσαι τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Νέα Σελήνη είναι θετική για σένα. Η παραμονή στο σπίτι έχει οξύνει τη δημιουργικότητά σου, εκμεταλλεύεσαι το χρόνο (που κάπως σταμάτησε) για να κάνεις καινούρια σχέδια και όνειρα. Προσπαθείς να βρεις το θετικό μέσα σε  όλα αυτά τα αρνητικά που βιώνουμε. Και ναι, ο έρωτας είναι για σένα, ο πρωταγωνιστής των ημερών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το μέσα σου πιέζεται. Η όλη κατάσταση που ζούμε, τα επαγγελματικά σου που έχουν πιεστεί, σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχεις και θέματα οικογενειακά που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Χρειάζεται να κινητοποιήσεις όλη σου την υπομονή. Η εποχή θέλει ψυχραιμία και όχι νεύρα. Οι συναισθηματικές σχέσεις, τα παιδιά, θα σου δώσουν τη δύναμη που χρειάζεσαι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Νιώθεις πιεσμένη από τις καταστάσεις, αλλά η Νέα Σελήνη σε βοηθάει να πάρεις αποφάσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να σκέφτεσαι δυο και τρεις φορές πριν μιλήσεις, ώστε να αποφύγεις τις αρνητικές συνέπειες. Η οικογένεια, οι άνθρωποί σου είναι η πηγή αισιοδοξίας αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Οι μέρες και η Νέα Σελήνη εντείνουν το άγχος σου. Σε απασχολούν τα οικονομικά, σε απασχολούν τα επαγγελματικά, σε πιέζουν οι ανασφάλειες στα ερωτικά. Προσπάθησε να εστιάσεις στη δημιουργικότητά σου, να εκτονωθείς και να ηρεμήσεις από την επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα.


Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου