Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/3)


Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Σήμερα φαίνεσαι πιο αισιόδοξη και πρόθυμη να δεις τη θετική πλευρά των καταστάσεων και των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω σου.
Η γενναιοδωρία ή το ανοιχτό πνεύμα σου διευκολύνει την επικοινωνία στα εργασιακά και την ανταλλαγή βοήθειας ή και συμβουλών. Απόφυγε τον εκνευρισμό στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε πράγματα μαζί που θα καταλαγιάσουν την ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινώνησε με φίλους και φλέρταρε διαδικτυακά.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αξιοποίησε σήμερα τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητές σου, έκφρασε τις ιδέες σου, αντάλλαξε απόψεις και πεποιθήσεις και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε τον εκνευρισμό στα εργασιακά και τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Συναισθηματικά ξεσπάσματα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου θα επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητα σου παρά τις συνθήκες που επικρατούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστη σήμερα από τις απόψεις των άλλων και μείνε πιστή στις αποφάσεις που αφορούν στα σχέδιά σου. Παράμεινε συγκεντρωμένη στις εργασιακές υποχρεώσεις σου προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Μικρά μυστικά και ενδεχομένως και ασήμαντα από πλευράς σου δεν αποκλείεται να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα ή τις υποχρεώσεις σου σήμερα μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σου δημιουργήσουν άγχος. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις καλύτερα. Το καλό συνεργασιακό πνεύμα που επικρατεί στα επαγγελματικά διευκολύνει τη μέρα σου. Απελευθερώσου συναισθηματικά και επικοινωνιακά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις του παρελθόντος σου τονώνουν το ηθικό.

ΛΕΩΝ ♌

Ένα ισχυρό πνεύμα συνεργασίας και δημιουργικότητας σήμερα καθώς η Αφροδίτη κατευθύνεται προς το Δία, διευκολύνει την επίλυση προβλημάτων σου. Μην εγκαταλείπεις τους εργασιακούς στόχους και μην απογοητεύεσαι αν σημειώνονται κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Μην προσπαθείς να επιβληθείς με λάθος τρόπους απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον φαίνεται να γεννιέται ένας νέος έρωτας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παραδόξως σήμερα νιώθεις πιο αισιόδοξη και η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τους γύρω σου αυξάνεται. Μην παρασύρεσαι από τον εκνευρισμό και την ένταση που επικρατεί στα εργασιακά. Διατήρησε το δικό σου πρόγραμμα και περιορίσου στις δικές σου ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο ερωτικός σύντροφος σου χρειάζεται τη στήριξη και το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, τηλεφωνήματα και ειδήσεις από τους θαυμαστές σου καλύπτουν έστω και προσωρινά τις ανάγκες σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ίσως αποφασίσεις σήμερα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου ή σε ένα αγαπημένο σου έργο που μπορεί να αποσπάσει το απόλυτο ενδιαφέρον σου. Σήμερα φαίνεται να λαμβάνεις την επιβράβευση των κόπων σου στα εργασιακά για αυτό και η διάθεση και ο εγωισμός σου παίρνουν  τα πάνω τους. Με ήρεμο και δίκαιο διάλογο απόψε με τον ερωτικό σύντροφο σου μπορείτε να βρείτε λύσεις που ικανοποιούν και τους δυο. Εσύ που είσαι μόνη, ευκαιρία αυτό το διάστημα που η κοινωνικότητά σου λόγω των συνθηκών που επικρατούν περιορίζεται, να τα βρεις λίγο με τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να μετατρέψεις τα όνειρά σου σε πραγματικότητα σχετικά με ένα έργο επικοινωνίας ή ένα δημιουργικό στόχο. Ανακαλύπτεις έναν νέο τρόπο να εκφράσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά, να γίνεις πειστική, να επηρεάσεις ή να εμπνεύσεις τους άλλους. Φρόντισε να ανταποδώσεις το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό σύντροφό σου που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με τόλμη και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μπορείς σήμερα  να αντιμετωπίσεις πρακτικά δύσκολα θέματα σου που βρίσκονται σε εξέλιξη. Χρησιμοποίησε τις έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά και προχώρησε στην υλοποίησή τους. Μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων και μείνε ανυποχώρητη στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Δείξε υπευθυνότητα απέναντι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και ανέλαβε τις ευθύνες σου. Ευχάριστα μηνύματα και ειδήσεις σε κάνουν να περάσεις όμορφα τις βραδινές ώρες,  έστω κι αν δεν έχεις ακόμα δίπλα σου ένα μόνιμο σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Υπάρχουν πολύτιμες ευκαιρίες σήμερα για να κάνεις μακροχρόνιες συνδέσεις ή να βελτιώσεις μια σχέση. Γενικότερα η μέρα αν και έχει τις σχετικές δυσκολίες της χαρακτηρίζεται αρκετά ευνοϊκή για σένα. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου. Παίρνεις τα μηνύματα πολύ καλά και οι επικοινωνίες με τους φίλους και συνεργάτες σε εμπνέουν. Μην κρατάς μυστικά και μην μπλέκεσαι σε παιχνίδια που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Ένα μήνυμα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή από κάποιον με τον οποίο επιθυμείς μια επανασύνδεση σου φτιάχνει τη μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει λίγο περίεργα και μπερδεμένα, όσο περνούν οι ώρες μπαίνεις πιο καλά μέσα στα πράγματα και αντιμετωπίζεις τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση και ευκολία. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα των πόρων σου και όσο περνούν οι ώρες θα ενισχυθεί η διαίσθησή σου για το πώς θα αυξήσεις τα χρήματά σου. Η ασφάλεια και η συναισθηματική σταθερότητα σου γίνονται ανάγκη, για αυτό και θα πρέπει να αλλάξεις τακτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Να γίνεις πιο τρυφερή και πιο ερωτική απέναντι του. Εσύ που είσαι μόνη λαμβάνεις μηνύματα από το άτομο που σε ενδιαφέρει, μιας και αρχίζει να δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον του.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ίσως να μην είναι εύκολο το πρώτο μισό της ημέρας να συμβαδίσεις με τις ανάγκες σου και να αναγκαστείς να προσαρμοστείς. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι μιας και αυτή η δυσαρέσκειά σου δεν θα κρατήσει για πολύ. Οι συνεργάτες και ανώτεροι σου τείνουν να συνεργαστούν μαζί σου, να σε ακούσουν, να σε θαυμάσουν και να σε παραδεχτούν. Συναισθηματικά ξεσπάσματα, ζήλιες και καχυποψίες μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το ενδιαφέρον των θαυμαστών σου και ανταποκρίσου μέχρι του σημείου που είναι ανώδυνο και ακίνδυνο για σένα.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου