Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Αναβλήθηκε ο γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ στις Σπέτσες - Όλο το παρασκήνιο

Δεν θα παντρευτεί στις 23 Μαΐου στις Σπέτσες η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, λόγω των εξελίξεων με τον κορονοϊό 

Η είδηση της αναβολής ενός «πριγκιπικού» γάμου, που είχε προγραμματιστεί για την άνοιξη στην Ελλάδα, κυριάρχησε τις τελευταίες ημέρες στα σαλόνια των οίκων γαλαζοαίματων της Ευρώπης.

Πρόκειται για τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του συντρόφου της,Μάθιου Κούμαρ, που αναβάλλεται, καθώς, οι εξελίξεις με την εξάπλωση του νέου κορονοϊού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως, τους ανάγκασαν να σκεφτούν και τελικά να αποφασίσουν τη μεταφορά του σε χρόνο που θα έχει μειωθεί σημαντικά η πανδημία.

Η γαμήλια τελετή για την κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της τέως βασίλισσας Άννας-Μαρίας και τον γοητευτικό δικηγόρο ήταν προγραμματισμένη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του «Secret», για το Σάββατο 23 Μαΐου στις Σπέτσες, ένα από τα αγαπημένα νησιά της οικογένειας.

Οι σχετικές προετοιμασίες, μάλιστα, βρίσκονταν στο τελικό τους στάδιο, μέχρι που ο φονικός ιός άρχισε να φτάνει στις χώρες της Ευρώπης.

Τότε, η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, βλέποντας τις δυσάρεστες εξελίξεις, προχώρησε στην απόφαση να αναβάλλει τον γάμο, εκτιμώντας ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα και τη δημόσια υγεία.

Αλλωστε, στο Μυστήριο αλλά και στη δεξίωση θα έδιναν το «παρών» πολλοί γαλαζοαίματοι και μέλη βασιλικών οίκων του εξωτερικού, κάτι που λόγω της παγκοσμιας πανδημίας δεν θα ήταν πλέον εφικτό.

Οπως τονίζουν όσοι τη γνωρίζουν, η Θεοδώρας Γλύξμπουργκ είναι ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος άνθρωπος και από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε αυτή η παγκόσμια κρίση αντιλήφθηκε ότι το καλύτερο ήταν να αναβληθεί ο γάμος της και να τελεστεί όταν όλες οι δυσκολίες θα έχουν ξεπεραστεί.

Με τον δικηγόρο στο επάγγελμα Μάθιου Κούμαρ τέλεσαν τους αρραβώνες τους πέρυσι στο Λονδίνο και τότε ξεκίνησαν οι πρώτες κουβέντες για τον γάμο τους παρά το γεγονός ότι ήταν πολλοί οι προορισμοί που «έπεσαν στο τραπέζι», η Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα οι Σπέτσες, ήταν ο τόπος που επιλέχθηκε.

«Δεν της αρέσουν οι υπερβολές. Αντίθετα, αγαπά την κομψότητα. Στον γάμο, όταν θα γίνει, όλα θα είναι ρομαντικά και θα ταιριάζουν με την ηρεμία και την ομορφιά του ελληνικού τοπίου», αναφέρουν πρόσωπα που βρίσκονται κοντά της και παρακολούθησαν τις προετοιμασίες.

Η ίδια, παρά το γεγονός ότι δεν μένει μόνιμα στην Ελλάδα, τον τελευταίο χρόνο ταξίδεψε αρκετές φορές στη χώρα μας, αφού επέβλεπε τις διαδικασίες για την προετοιμασία της τελετής αλλά και της δεξίωσης που θα ακολουθούσε το Μυστήριο.
Η πρόβα νυφικού στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη στο κέντρο της Αθήνας είχε γίνει εδώ και μερικούς μήνες.

Το μόνο που είχε απομείνει ήταν κάποια επιπλέον ραντεβού, για να οριστικοποιηθεί το τελικό σχέδιο. Η τέως βασιλική οικογένεια δείχνει να εκτιμά πολύ τις δημιουργίες της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Δεν είναι τυχαίο πως η σύζυγος του τέως πρίγκιπα Νικολάου, Τατιάνα Μπλάτνικ, στις σημαντικές δημόσιες εμφανίσεις της επιλέγει haute couture δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ πριν από λίγο καιρό, και πιο συγκεκριμένα τον Ιανουάριο, η τέως βασίλισσα Άννα-Μαρία και η Θεοδώρα παρέστησαν στο fashion show της σχεδιάστριας στο Λονδίνο, που πραγματοποιήθηκε στο Βρετανικό Μουσείο.

Η κόρη του τέως βασιλιά είχε μονοπωλήσει τα φλας των φωτογράφων με την εκπληκτική σιλουέτα της. Ετσι, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της Ελληνίδας σχεδιάστριας και για το πριγκιπικό νυφικό των ονείρων της.
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου