Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Δεν πάει ο νους σου ποια διάσημη ηθοποιός είναι η κόρη της Olivia Hussey που υποδύεται την Παναγία

Στον Ιησού από τη Ναζαρέτ 

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης έκανε πρεμιέρα στον Ant1 μία από τις αγαπημένες μας ταινίες που παίζει κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ.

Το αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι έκανε χαμό στα μηχανάκια της AGB αφού σε τέταρτο έφτασε ακόμη και το 26,6%. Το Twitter επίσης υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο την ταινία με το θείο δράμα κάνοντας κάποια ανατριχιαστικά tweets.

Εννοείται πως μόλις τελείωσε το πρώτο μέρος αρχίσαμε να ψάχνουμε τους ηθοποιούς για να δούμε αφενός πόσοι ζουν ακόμη σήμερα, αλλά και πώς είναι σήμερα. Και δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τη διαχρονική ομορφιά της τηλεοπτικής Παναγίας, aka Olivia Hussey. Κι ενώ ακόμη και σήμερα σε ηλικία 68 ετών παραμένει μία κούκλα, δεν θα αναφερθούμε σε αυτήν, αλλά στο ποια διάσημη ηθοποιός είναι η κόρη της.

Επειδή όμως είναι άγιες ημέρες και δεν θέλουμε να σε κουράσουμε στο να ψάχνεις να βρεις ποια είναι θα σου πούμε ευθύς αμέσως. Σου λέει κάτι το όνομα της India Eisley; Αν όχι θα σε βοηθήσουμε γιατί σίγουρα την έχεις δει, ίσως όμως να μην έχεις συγκρατήσει το όνομά της. Η India είναι σήμερα 26 ετών και μεταξύ άλλων την έχεις δει σε μικρότερη ηλικία το 2012 στο Underworld μαζί με την Kate Beckinsale.

Η 26χρονη ηθοποιός που είναι πραγματικά ολόιδια η μαμά της Olivia Hussey, έχει παίξει και σε άλλες ταινίες, ενώ αν θέλεις να τη δεις για να κάνεις ένα refresh στη μνήμη σου, δεν έχεις παρά να κάνεις ένα swipe στη gallery που ακολουθεί.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου