Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Διαδικτυακή συναυλία της Φωτεινής Δάρρα για την υποστήριξη του έργου του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Κυριακή του Πάσχα στις 21:00, απευθείας από το θέατρο «Μικρό Παλλάς» (κεκλεισμένων των θυρών), μαζί με τον Γιώργο Παπαχριστούδη.

Η Φωτεινή Δάρρα την Κυριακή του Πάσχα δίνει μια διαφορετική διαδικτυακή συναυλία μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, με έναν ξεχωριστό κοινωνικό σκοπό, συνεχίζοντας τις συναυλιακές βραδιές που μοιράστηκε με τον κόσμο τις δύο προηγούμενες Κυριακές για την υποστήριξη των Γενικών Κρατικών Νοσοκομείων της Καστοριάς και της Κοζάνης. Μαζί της στο πιάνο θα είναι ο εαιρετικός Γιώργος Παπαχριστούδης.

Σκοπός της Πασχαλινής συναυλίας είναι η υποστήριξη της υγειονομικής δομής του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), που παρέχει σίτιση και φροντίδα υγείας σε άστεγους, άνεργους και άπορους συμπολίτες μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες διαβίωσης.

«Αυτή τη γιορτινή μέρα εύχομαι η αγάπη και η αισιοδοξία να απαλύνουν τη στενοχώρια που νιώθουμε φέτος που δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους και τους φίλους μας, λόγω των απαραίτητων μέτρων για την προστασία της υγείας όλων. Όμως έχουμε σκεφτεί πως αυτό που για εμάς είναι λυπηρό, για κάποιους είναι αδύνατο; Αυτό που για εμάς είναι περιστασιακή κατάσταση(το να μείνουμε στο σπίτι) για κάποιους συνανθρώπους μας είναι μόνιμη – μάλιστα για πολλούς δεν υπάρχει καν η στέγη, για να ακολουθήσουν τις οδηγίες προφύλαξης. Ας σκεφτούμε πως “υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι” όπως λέει και το τραγούδι του αξέχαστου Γιάννη Σπανού και  μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτούς.  Την Κυριακή του Πάσχα, θα τραγουδήσουμε μαζί για να συνεισφέρουμε το κατά δύναμη ο καθένας μας στους ανθρώπους που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά. Για να αποκτήσουν οι άνθρωποι αυτοί την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική φροντίδα» λέει η Φωτεινή Δάρρα.


Ειδικότερα, η Διοίκηση του Κ.Υ.Α.Δ.Α. φιλοδοξεί να δημιουργήσει το συντομότερο δυνατό, ένα σύμπλεγμα ιατροφαρμακευτικής φροντίδας και περίθαλψης, για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη στο κεντρικό κτήριο του Κέντρου επί της οδού Πειραιώς 35, με την δημιουργία κοινωνικού ιατρείου, κοινωνικού οδοντιατρείου και την εγκατάσταση του κοινωνικού φαρμακείου.

Με την επιμέλεια του Κ.Υ.Α.Δ.Α. και δεδομένη, ήδη, τη χορηγική υποστήριξη της INTERAMERICAN, που είναι κοντά στον Δήμο για τις κοινωνικές δομές του και τις υπηρεσίες υγείας που παρέχει, η συναυλία εκπέμπει από το θέατρο «Μικρό Παλλάς», κεκλεισμένων των θυρών. Τον χώρο προσφέρουν τα «Αθηναϊκά Θέατρα» αφιλοκερδώς, με την προσδοκία πως σύντομα οι θεατρικοί  χώροι θα ανοίξουν και θα πλημμυρίσουν πάλι από κόσμο, όταν περάσουν όλα.

Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή του Πάσχα στις 21:00 από την επίσημη σελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο Facebook https://www.facebook.com/foteinidarra/

για να γιορτάσουμε μαζί την Ανάσταση και να ευχηθούμε καλύτερες μέρες σε όλους.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου