Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Έρχεται η ταινία με την βιογραφία της Whitney Houston

Φημολογείται πως ο τίτλος θα είναι «I Wanna Dance with Somebody».

Ο παραγωγός της σπουδαίας ερμηνεύτριας Whitney Houston, Clive Davis και η Primary Wave Music έχουν υπογράψει ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μιας ταινίας μεγάλου μήκους που θ΄απεικονίζει τη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας, σύμφωνα με το περιοδικό Deadline.

Ο τίτλος της ταινίας; «I Wanna Dance with Somebody», που πήρε το όνομά του από το διάσημο Hit της Houston που ανέβηκε στην κορυφή του Billboard το 1987.
Παρόλο που η ταινία φαίνεται να βρίσκεται στα αρχικά της στάδια - το cast και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμη καθοριστεί- ορισμένοι γνωστοί ηθοποιοί φαίνεται ήδη να συμμετέχουν στην ομάδα. Φημολογείται πως η σκηνοθέτης Stella Meghie, η οποία σκηνοθέτησε το The Photograph του 2020 με πρωταγωνιστή την Issa Rae και τον LaKeith Stanfield, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να ηγηθεί της ταινίας.

Ο σεναριογράφος Anthony McCarten έχει επιμεληθεί το σενάριο και την συμπαραγωγή. Πολύ έμπειρος σε βιογραφικές ταινίες, στο portfolio του περιλαμβάνονται το The Two Popes, το Darkest Hour, το Bohemian Rhapsody και το Theory of Everything.

Η νύφη και Manager της τραγουδίστριας, Pat Houston, θα είναι η κύρια παραγωγός της ταινίας. Να θυμίσουμε πως η Pat είχε προηγουμένως ασχοληθεί και με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Whitney το 2018.

Όσον αφορά την υπόθεση, οι παραγωγοί δήλωσαν στην Deadline ότι στοχεύουν να κάνουν μια «χαρούμενη, συναισθηματική και συγκινητική ταινία για τη ζωή και τη μουσική της μεγαλύτερης γυναικείας ποπ τραγουδίστριας R&B όλων των εποχών, παρακολουθώντας το ταξίδι της από την αφάνεια στο στην απόλυτη κορυφή».

Αναμένουμε με ανυπομονησία!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου