Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Η Τόκιο του La Casa de Papel είναι καυτή και ερωτική και στην προσωπική της ζωή! (φωτο)

H Úrsula Corberó ή αν προτιμάτε η Τόκιο από το La Casa de Papel είναι ένας αντισυμβατικός χαρακτήρας στη σειρά φαινόμενο του Netflix.  

Η Ισπανίδα ηθοποιός, έχει καταφέρει να στρέψει πάνω της την προσοχή με το βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις και τον εκρηκτικό χαρακτήρα που υποδύεται.

Τώρα που η ισπανική σειρά επέστρεψε με τον τέταρτο κύκλο της, έχει ενδιαφέρον να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την Τόκιο σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Η Úrsula Corberó έχει καταφέρει μέχρι τα 30 της χρόνια να γίνει πολύ γνωστή και αγαπητή και εκτός ισπανικών συνόρων ενώ ετοιμάζεται, όπως μαθαίνουμε και για διεθνή καριέρα αφού θα παίξει στην ταινία “Snake Eyes”, το spin-off του “G.I. Joe”, αμερικανικής -φυσικά- υπερπαραγωγής.

Στην προσωπική της ζωή είναι σταθερή αφού εδώ και τέσσερα χρόνια είναι σε σχέση με τον Αργεντινό ηθοποιό, Chino Darín με τον οποίο συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της στο instagram, χωρίς να κρύβει την ευτυχία που βιώνει.

Της αρέσει πολύ να αλλάζει hair styling επιλέγοντας εξτρίμ κουρέματα και κουπ ενώ η αισθητική της στυλιστικά σε ό,τι αφορά τις ενδυματολογικές της επιλογές, παραπέμπουν συνήθως στις δεκαετίες των 80s και των 90s.

Αρκεί να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας..



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου