Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Η Φωτεινή Ζοσιμίδου για την αποχώρησή της από το MasterChef – «Έφυγα άδικα»

«Εννοείται ότι θα ήθελα να ξαναμπώ στο MasterChef».

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη έδωσε συνέντευξη η Φωτεινή Ζοσιμίδου, η οποία αναφέρθηκε στην είσοδο και την παραμονή της στο MasterChef, αλλά και στην αποχώρησή της, τονίζοντας πως έφυγε άδικα από τον διαγωνισμό.

Πώς ένιωσες όταν έγινε η ανατροπή και μπήκες την τελευταία στιγμή στο σπίτι του MasterChef;

Πραγματικά έγινε μέσα σε μερικές ώρες. Τη μία στιγμή ήμουν στο σπίτι μου και την άλλη στο σπίτι του MasterChef. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι ξεκινάει όλο αυτό για μένα.

Είσαι στο πρώτο έτος της μαγειρικής σχολής, σε αντίθεση με τους περισσότερους συμπαίκτες σου οι οποίοι είχαν μεγαλύτερη εμπειρία. Ένιωσες ποτέ ότι δεν μπορείς να τους ανταγωνιστείς;

Σίγουρα δεν είχα την εμπειρία πολλών παιδιών μέσα στο σπίτι, όμως, αυτό δεν με φόβισε. Ίσα ίσα, ανταλλάσαμε απόψεις για τη μαγειρική. Πάντα έλεγα ότι θα πάω μέχρι εκεί που μπορώ και θα είμαι ευχαριστημένη.

Θα ήθελες να ξαναμπείς στο MasterChef;

Εννοείται! Και πιο πολύ επειδή έφυγα άδικα. Δεν έφυγα από δικά μου λάθη.

Βλέποντας το παιχνίδι απ’ έξω, άλλαξες γνώμη για κάποια άτομα;

Τα παιδιά με τα οποία είχα έρθει κοντά βλέπω ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Από την άλλη, δεν ξέρω αν θα άντεχα, αν ήμουν ακόμη μέσα. Επικρατεί πολλή ένταση χωρίς λόγο. Αντί να επικεντρωθούν στη μαγειρική και στο πώς να συνεργαστούν καλύτερα, ασχολούνται με χαζομάρες.

Πώς συνεχίζεις μετά το MasterChef;

Με το που βγήκα από το παιχνίδι είχα κάποιες προτάσεις. Θέλω να πιστεύω ότι αφού τελειώσει όλο αυτό που ζούμε, οι προτάσεις αυτές θα ισχύουν, ώστε να μπορέσω να δουλέψω δίπλα σε ικανούς ανθρώπους.

Αυτό είναι το όνειρό σου;

Το όνειρό μου είναι να έχω κι εγώ κάποια στιγμή το δικό μου εστιατόριο, αποκλειστικά με δικά μου προϊόντα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Πρόκειται για μια περίπλοκη ιδέα, αλλά είναι το όνειρό μου.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου