Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Κι όμως, ο κορονοϊός χώρισε τους Droulias Brothers

"Έχουμε περίπου ένα μήνα να βρεθούμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα πολύ..."

Στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, “Έλα χαμογέλα” εμφανίστηκαν μέσω skype οι Droulias Brothers το Σάββατο. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας από την Μύκονο και ο Ηλίας Ντρούλιας από την Αθήνα.

“Θεωρώ ότι έχουμε προλάβει την κατάσταση εδώ στο νησί” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας για τα νέα δεδομένα στη Μύκονο με την έλευση του κορονοϊού. “Δεν πρέπει να πηγαίνουμε στο κέντρο υγείας με απλά και λίγα συμπτώματα.
Πρέπει να πηγαίνουν μόνο οι ευπαθείς ομάδες και όσοι έχουν βαριά συμπτώματα. Είχα έρθει στο νησί για κάποιες δουλειές εν όψει της σεζόν και ξέμεινα εδώ. Είμαι μόνος μου και απ’ ότι φαίνεται θα κάνω και Πάσχα μόνος μου”.

Από την άλλη, ο Ηλίας Ντρούλιας από το σπίτι του στην Αθήνα θέλησε να κάνει έκπληξη στον αδελφό του και να συνομιλήσουν μέσω διαδικτυακού – τηλεοπτικού αέρα! “Έχουμε περίπου ένα μήνα να βρεθούμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα πολύ. Έχουν ληφθεί πολύ σκληρά μέτρα αλλά θεωρώ πως μόνο έτσι μπορεί να λυθεί ανώδυνα όλο αυτό” πρόσθεσε ο τραγουδιστής.



Μια διαφορετική τηλε-ένωση των αδελφών στην εποχή του κορονοϊού…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου