Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Live News – Σπάνια περίπτωση Έλληνα που νοσεί με κορονοϊό εδώ και 40 μέρες

Όσα δήλωσε η σύζυγος του στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο...

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ενημερωθήκαμε, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, για έναν άνδρα από την Πελοπόννησο που αποτελεί μια σπάνια περίπτωση στην πανδημία του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο 50χρονος Έλληνας αποτελεί μία από τις μόλις τρεις περιπτώσεις ασθενών που έχουν μέχρι σήμερα καταγραφεί στη χώρα, όπως λένε οι γιατροί του, καθώς νοσεί εδώ και 40 μέρες από κορονοϊό χωρίς να έχει συμπτώματα.

Ο άνδρας διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν από 40 ημέρες και συνεχίζει μέχρι σήμερα να νοσεί, αφού και τα τέσσερα τεστ που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα βγαίνουν θετικά.

Σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο 50χρονος άνδρας ήταν ένας από τους εκδρομείς στα Ιεροσόλυμα και εμφάνισε συμπτώματα μία εβδομάδα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για 10 ημέρες.



Από τότε μέχρι σήμερα, ένα μήνα μετά το εξιτήριό του, κάνει κάθε εβδομάδα το τεστ και κάθε φορά βγαίνει θετικός στον κορονοϊό παρότι δεν έχει καθόλου συμπτώματα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου