Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Ο Αργύρης Αγγέλου μένει σπίτι αλλά “η μέρα έχει στιγμές που λυγίζεις”

"Βρίσκομαι περίπου 22 μέρες στο σπίτι και ακόμα δεν έχω στείλει μήνυμα για να βγω έξω" 

Στον αέρα του “Μεσημέρι Yes” εμφανίστηκε μέσω skype ο Αργύρης Αγγέλου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη νέα καθημερινότητα στο σπίτι λογω κορονοϊού στέλνοντας το δικό του αισιόδοξο μήνυμα!

“Βρίσκομαι περίπου 22 μέρες στο σπίτι και ακόμα δεν έχω στείλει μήνυμα για να βγω έξω” πρόδωσε, μέσα σε όλα, ο Αργύρης Αγγέλους. “Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές. Από τη μια στεναχωριέσαι και λες πως δεν μπορείς να ζήσεις τα αυτονόητα αλλά από τις άλλη λες, κοίτα να δεις τουλάχιστον η τεχνολογία βοηθάει όλο αυτό να γίνεται όσο γίνεται πιο ανώδυνο. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι το μοναδικό από το οποίο μπορούμε να πιαστούμε”.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του “Παρά πέντε”, το οποίο προβάλλεται εκ νέου με επιτυχία κάθε βράδυ από το Mega, εξήγησε πως έχει επιλέξει να μην πηγαίνει ούτε στο σούπερ μάρκετ προκειμένου να εξυπηρεθούν καλύτερα άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

“Οι δύο πρώτες εβδομάδες πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα. Νόμιζα πως κάνω διακοπές. Μετά, όμως δεν είναι εύκολο. Όταν είσαι σε ένα χώρο, ακόμα ικαι το χρυσό κλουβί να είναι, δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένο και να περνάς καλά. Σαφέστατα μέσα η μέρα έχει στιγμές που λυγίζεις, στιγμές που λες ότι θες απλά να βγεις έξω, δεν ζητάω κάτι παράλογο, αλλά κάνοντας έναν απολογισμό ξαφνικά συνειδητοποείς ότι βρίσκεις χρόνο να κάνεις πράγματα που δεν είχες κάνει ποτέ για σένα, να μιλήσεις με ανθρώπους, να ξεσκαρτάρεις τις εμπειρίες σου, να αξιολογήσεις τα πράγματα που έχεις ζήσει και φυσικά να εκτιμήσεις απλά πράγματα” σημείωσε με ειλικρίνεια ο Αργύρης Αγγέλου.



Όλο αυτό θα περάσει και αυτό που θα μείνει, το ουσιαστικότερο που πρέπει να μείνει, είναι τα απλά και τα βασικά πράγματα” συμπλήρωσε, σε άλλο σημείο, ο Αργύρης Αγγέλου στο “Μεσημέρι Yes”.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου