Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020

Ο Δημήτρης Μπάσης για τον κορονοϊό – “Μου λείπει που δεν μπορώ να δω τη μάνα μου”

Όσα είπε ο τραγουδιστής στον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο... 

Ο Δημήτρης Μπάσης εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή OPEN Ελλάδα, με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο, το μεσημέρι της Μ. Τρίτης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τις μέρες της καραντίνας στον καιρό του κορονοϊού.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μπάσης σημείωσε πως “μένουμε σπίτι για να ‘χουμε την υγειά μας! Είμαι στο σπίτι από τότε που εφαρμόστηκαν τα μέτρα, το τηρούμε σαν οικογένεια. Βγαίνουμε μόνο για τα απολύτως απαραίτητα”.

“Αυτή την καραντίνα εγώ την είδα με μια άλλη ματιά. Προσπάθησα να περάσω δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μου, κάτι που μου έλειπε. Ξεκουράστηκα γιατί τους προηγούμενους μήνες είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με τα ταξίδια μου. Μου λείπει βέβαια πάρα πολύ πως δεν μπορώ να πάω να δω τη μάνα μου, η οποία είναι στις ευάλωτες ομάδες λόγω ηλικίας. Μιλάμε τηλεφωνικά κάθε μέρα, μένει στο Κιλκίς, οπότε η σκέψη μου αυτές τις μέρες είναι σε όλο τον κόσμο που δεν μπορεί να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τους γονείς του” συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπάσης.Ένα ακόμα μήνυμα υποστήριξης από καλλιτέχνη στη μάχη κατά του κορονοϊού…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου