Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020

Ο Πέτρος Γαϊτάνος εξηγεί γιατί έκανε το πρόσφατο Πασχαλινό διαφημιστικό (βιντεο)

Μια ξεκάθαρη απάντηση από τον δημοφιλή καλλιτέχνη στους επικριτές του...

Στην εκπομπή OPEN Ελλάδα με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο εμφανίστηκε, το απόγευμα της Μ. Πέμπτης, ο Πέτρος Γαϊτάνος μέσω skype από την οικία του.
Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα πρόσφατα διαφημιστικά σποτ στα οποία πρωταγωνιστεί και έχουν συζητηθεί ιδιαιτέρως!

Ειδικότερα, ο Πέτρος Γαϊτάνος σημείωσε χαρακτηριστικά πως “δεν έκανα αυτά τα σποτάκια, πέρσι και φέτος, επειδή σκέφτομαι ότι θα υπάρχει κάτι καλό ή κακό σε σχέση με μένα. Το περσινό έγινε γιατί υπήρχε μια διάθεση να κάνουμε κάτι με χιούμορ, το οποίο όμως ήταν και αρκετά προσεγμένο”.

“Φέτος, όμως, έγινε τελευταία στιγμή λόγω του ότι ήταν κλειστά τα μαγαζιά” πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο Πέτρος Γαϊτάνος. “Μου ζήτησαν οι άνθρωποι να γίνει ένα σποτάκι που να εκφράζουμε την κοινωνική μας αλληλεγγύη και τη διάθεση να ενταχθούμε σε αυτό που λέει το Μένουμε Σπίτι. Ότι κρατάμε δηλαδή τους κανόνες υγιεινής. Ήταν μια πολύ ωραία ευκαιρία να γίνει αυτό με σκοπό να χαλαρώσει λίγο ο κόσμος. Εκεί δηλαδή που πέφτουν εμπορικές διαφημίσεις να πέφτει και αυτό το σποτάκι που έμμεσα όχι άμεσα έχει εμπορικό χαρακτήρα και μπορεί λίγο τον κόσμο να τον κάνει να χαμογελάσει και να χαλαρώσει”.Μια ξεκάθαρη απάντηση από τον Πέτρο Γαϊτάνο για τις συγκεκριμένες διαφημίσεις…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου