Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Τατιάνα Στεφανίδου – Θα “λιώσετε” αν δείτε το βιντεο με τα σκυλιά της παρουσιάστριας (βιντεο)

Η Τατιάνα Στεφανίδου απαθανάτισε μια ιδιαίτερη στιγμή με το κινητό της και ανέβασε το βιντεο στο Instagram.

Στο σπίτι με την οικογένειά της μένει η Τατιάνα Στεφανίδου αυτές τις γιορτές και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών και της κυβέρνησης για την προστασία από τον κορονοϊό.
Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «Μαζί σου» που αποχαιρέτησε για Πάσχα το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη Κυριακή, ανανεώνοντας το ραντεβού της ενημέρωσης για μετά τις γιορτές, περνά αυτές τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας στο σπίτι.

Παρέα της φυσικά, εκτός από τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά της είναι και οι τετράποδοι φίλοι της που τους έχουν ξετρελάνει όλους στο σπίτι. Ο Willy, ράτσας King Charles ήρθε στην οικογένεια πριν από 7,5 περίπου χρόνια και ήταν η μεγάλη αδυναμία της κόρης της Λυδίας. Ωστόσο, η Τατιάνα Στεφανίδου πριν δυο χρόνια υιοθέτησε και τον Tommy, ένα πανέξυπνο σκυλί από φιλοζωικό σωματείο. Και από τότε ο Willy και ο Tommy είναι αχώριστοι.

Πολλές φορές, μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρεται στα ζωάκια της, χαρακτηρίζοντας κι αυτά ως «παιδιά» της και αποκαλύπτοντας πως είναι μια από τις πιο όμορφες αγκαλιές που δέχεται όταν επιστρέφει σπίτι, κουρασμένη από τη δουλειά.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, όμως ο Willy ήθελε να ξεκουραστεί και ο φίλος του ο Tommy ήταν εκεί για να τον προσέχει. Η Τατιάνα Στεφανίδου, φυσικά απαθανάτισε αυτήν την τρυφερή στιγμή με το κινητό της και ανέβασε το video στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αγάπη είναι να σε φροντίζουν κι όταν κοιμάσαι…».

Πηγή: Tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου