Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/4)


Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈
Ενώ αισθάνεσαι θετική και ανοιχτή σήμερα σε νέες εμπειρίες δεν είναι ιδανική η μέρα για τη λήψη αποφάσεων. Προτίμησε να προσαρμοστείς στις υπάρχουσες συνθήκες και απόφυγε το άγχος. Κάτι από το παρελθόν, μια σύγχυση ή και η αίσθηση ότι έχει χαθεί μια προθεσμία ή και μια ευθύνη, σου στερεί την ηρεμία. Μην λαμβάνεις μέρος σε παρεξηγήσεις και διαφωνίες μεταξύ συνεργατών. Κράτησε μια ουδέτερη στάση και μην εκτίθεσαι. Προσπάθησε να είσαι σαφής στο λόγο σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, αλλά και στο πρόσωπο που διεκδικείς εσύ που είσαι μόνη.


ΤΑΥΡΟΣ ♉

Οι αβεβαιότητες και τα εμπόδια σήμερα είναι έντονα και ίσως είναι μια καλή στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου. Σαφώς και έχεις αρκετό άγχος στα εργασιακά που θα πρέπει να ελέγξεις, προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Δώσε την προσοχή σου και στο σύντροφό σου για να μην προστεθούν στη μέρα σου και οι γκρίνιες του. Εσύ που είσαι μόνη, πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν αλλά εσένα το μυαλό σου τρέχει αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Προσπάθησε να διατηρήσεις σε έλεγχο τον παρορμητισμό σου και να μην πεις ή κάνεις επιπολαιότητες. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων μιας και όλα γύρω σου φαίνονται ρευστά. Οι ρυθμοί στα εργασιακά σου είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και γρήγοροι με αποτέλεσμα να σου δημιουργείται η αίσθηση πως δεν προλαβαίνεις ή πως κάτι δεν κάνεις καλά. Η μέρα και το πλανητικό σκηνικό κρύβει και δημιουργεί εντάσεις με το σύντροφό σου. Μην χαλάς τη μέρα σου για μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες. Μην προκαλείς και μην κάνεις σκανδαλιές, εσύ που είσαι μόνη. Έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα για πλάκα κι αυτό μπορεί να σε εκθέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η σημερινή μέρα έχει τις σχετικές δυσκολίες της, για αυτό και θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη λογική και την ψυχραιμία σου. Πιθανά να σημειωθούν κάποιες ζημιές στο σπίτι που θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Η νευρικότητα και το άγχος δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς στις εργασιακές σου υποθέσεις. Είσαι λοιπόν επιρρεπής στα λάθη και στα γρήγορα συμπεράσματα. Επίλεξε ουδέτερα θέματα συζήτησης απόψε καλού κακού με το σύντροφό σου. Μπορεί να ειπωθούν λόγια που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι από το παρελθόν, σου δημιουργεί προβληματισμούς.

ΛΕΩΝ ♌

Το τετράγωνο Ήλιου – Δία σου προκαλεί και σου δημιουργεί μια σύγχυση γύρω από τον τρόπο επικοινωνίας σου. Πρόσεξε τι λες, σε ποιους τα λες και φυσικά τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα λόγια των τρίτων. Εργασιακές συμφωνίες και αποφάσεις καλύτερα να τις αναθέσεις για αργότερα. Σήμερα αρκέσου στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Αν διακρίνεις μια ένταση απόψε ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, προτίμησε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου από το να καταλήξεις σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα να παραμείνεις προσγειωμένη από το να επιτρέψεις στον καθένα να σε πληγώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Βάλε φρένο στις απαισιόδοξες σκέψεις σου και μην κρίνεις από την αρνητική τους πλευρά τα όσα συμβαίνουν γύρω σου σήμερα. Προτίμησε και βρες τρόπους να αποφορτιστείς από την ένταση που σου προκαλεί το τετράγωνο Ήλιου – Δία. Η συμπεριφορά ενός συνεργάτη μπορεί να σου χρησιμεύσει ή και να σε αποτρέψει από μια λανθασμένη ενέργεια και απόφαση. Η τάση σου να επιβληθείς απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου θα πρέπει να μετριαστεί, αν θέλεις να αποφύγεις εντάσεις. Δώσε χρόνο σε νέες γνωριμίες να εξελιχθούν ομαλά εσύ που είσαι μόνη και μην πιέζεις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν, ακόμα κι αν κάποιες θαμμένες αντιδράσεις ή και συναισθήματα έρθουν στην επιφάνεια. Το τετράγωνο Ήλιου – Δία  σήμερα θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις  λίγο δυσαρεστημένη από κάποιες εργασιακές εξελίξεις ή και συνθήκες. Προτίμησε να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου που θα αποφορτίσουν την ατμόσφαιρα και πρόσεξε τις συζητήσεις που προκαλείς ή και εξελίσσονται. Εσύ που είσαι μόνη, ο τρόπος που επικοινωνείς με νέες γνωριμίες χρειάζεται προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Επιβράδυνε σήμερα λιγάκι τους ρυθμούς σου και κάνε ένα check στη διαίσθησή σου. Αποστασιοποιήσου λίγο από τα θέματα ρουτίνας και απόλαυσε κάποια ψυχαγωγία. Το τετράγωνο Ήλιου – Δία υποδηλώνει ότι απαιτούνται κάποιες προσαρμογές στα εργασιακά. Απόφυγε να κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου γιατί κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες κρυφές ή και παράλληλες καταστάσεις μπορούν βγουν στην επιφάνεια και να σε απογοητεύσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Σήμερα θα προκύψουν διάφορα κίνητρα για την επίτευξη των στόχων σου, αλλά ίσως χρειαστεί να είσαι λίγο προσεκτική με τον τρόπο που τα αντιλαμβάνεσαι και τα χρησιμοποιείς. Η ασυνέπεια και η αναβλητικότητά σου στα εργασιακά πολλές φορές σου έχει δημιουργήσει πρόβλημα, όμως δεν λες να αλλάξεις και νοοτροπία. Μην επιτρέπεις να μπερδεύονται τρίτα πρόσωπα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Όσο κι αν έχουν καλές προθέσεις θα σε μπερδέψουν. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε τις ισορροπίες σου και προστάτευσε τον εαυτό σου από λανθασμένες επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Το τετράγωνο Ήλιου – Δία σήμερα μπορεί να σου δημιουργήσει την αίσθηση ασάφειας και αβεβαιότητας ή και ενοχής. Στις αποφάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη λες πράγματα αβάσιμα, ίσως και σκληρά στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου να μοιραστείς το μαξιλάρι σου, πιθανά να σου δημιουργήσει θλίψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μπορεί σήμερα να υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για μια επαγγελματική πεποίθηση ή ένα θέμα. Κέρδισε χρόνο και μην βιάζεσαι να κατασταλάξεις σε αποφάσεις ή να απογοητευτείς. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφο σου, αφού άλλα θέλεις να πεις και άλλα λες τελικά. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και μη σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μπορεί να είναι δύσκολο για σένα σήμερα να επικεντρωθείς σε πρακτικά καθήκοντα όσο θα ήθελες, αλλά ίσως είναι ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο σε προσωπικά σου ενδιαφέροντα ή εκπαιδευτικές σου δραστηριότητες. Το αρκετά τεταμένο κλίμα στα εργασιακά, χρειάζεται προσοχή και διαλλακτικότητα προκειμένου να αποφευχθούν λάθη ή και παρεξηγήσεις. Καχυποψίες και ζήλιες από μέρους σου χαλούν το όμορφο κλίμα που υπήρχε στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.
Λίτσα Πετρίδη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου