Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (2/4)


Πώς θα είναι η μέρα σου; 

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Με τη Σελήνη στο 4ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να απολαύσεις κάποια απελευθέρωση φιλοδοξιών, πίεσης ή και έντασης. Οι ενέργειες της μέρας είναι βέβαια επίμονες και ίσως να έχεις μια δυσκολία προσαρμοστικότητας ή αναποφασιστικότητα ως προς το ποια πορεία να ακολουθήσεις. Οι επαγγελματικοί στόχοι παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, φαίνεται να επιτυγχάνονται βήμα βήμα. Μικρές χαρές και ανάλαφρες στιγμές είναι αρκετές για να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μια νοσταλγία του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου και να κάνει λίγο πιο βαριά τη μοναξιά σου, αν είσαι single.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το πρώτο μισό της μέρας φαίνεται να είσαι ιδιαίτερα δραστήρια, με αυξημένες αναζητήσεις και με αρκετή ομολογουμένως ένταση. Όσο όμως περνούν οι ώρες και με τη Σελήνη να κατευθύνεται προς το ζώδιο του Καρκίνου, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια. Δείξε διαλλακτικότητα στις σχέσεις με συναδέλφους και απόφυγε εντάσεις. Μεγαλύτερη υπευθυνότητα από μέρους σου χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ερωτικές επικοινωνίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να σου προκαλέσουν την ανάγκη να απλοποιήσεις και να φροντίσεις τις βασικές σου ανάγκες οι οποίες σου δημιουργούν ανησυχία. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για ξεκούραση και συναισθηματικές δραστηριότητες. Η βιασύνη στα εργασιακά ή και το άγχος σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Δείξε στον ερωτικό σύντροφό σου ή και έκφρασε την ανάγκη σου για σταθερότητα και ισορροπία. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου και απόλαυσε το φλερτ με όποιο τρόπο κι αν εκφράζεται αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Σελήνη σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο μεγαλώνοντας την ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση. Παρακολούθησε και τακτοποίησε πρακτικές λεπτομέρειες στα εργασιακά οι οποίες έχουν ένα σημαντικό ρόλο. Οι βραδινές ώρες είναι κατάλληλες για να κουρνιάσεις στην αγκαλιά του αγαπημένου σου και να χαλαρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η σωστή επαφή και επικοινωνία με κοντινούς και αγαπημένους ανθρώπους μπορούν να καλύψουν τα συναισθηματικά σου κενά.

ΛΕΩΝ ♌

Σήμερα φαίνεται να έρχεσαι αντιμέτωπη με κάποιες φοβίες ή και ενοχές σου. Σταμάτα να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου άδικα και βρες τρόπους να ανεβάσεις τη διάθεσή σου. Ένα καλό χρονοδιάγραμμα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις  ένα βαρύ πρόγραμμα στα εργασιακά. Η Σελήνη ενισχύει το συναίσθημα κι έτσι η βραδιά μπορεί να χαρακτηριστεί ενδιαφέρουσα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου, φρόντισε τον εαυτό σου και μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Τα σχέδιά σου βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε στασιμότητα. Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Εντόπισε τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και ξεπέρασε τες. Μείνε σταθερή στις απόψεις σου στα εργασιακά και υποστήριξε  τις επιλογές σου, χωρίς να επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα ή από τις εξελίξεις. Απόφυγε να ασκείς κριτική απόψε στο σύντροφό σου. Επίλεξε ανάλαφρα θέματα συζήτησης, ξαπλώστε στον καναπέ και απολαύστε την αγκαλιά και την ασφάλεια. Εσύ που είσαι single, μην σε  κυριεύει το άγχος και βρες τα, κάνε ένα διάλογο με τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Καλό θα ήταν να μάθεις να είσαι  λίγο πιο υπομονετική με τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Στόχευσε στα μακροπρόθεσμα οφέλη και να μην πνίγεσαι από απαισιόδοξες σκέψεις. Απαλλάξου από παλιά βάρη και εκκρεμότητες στα εργασιακά, πριν αναλάβεις νέα καθήκοντα. Απόφυγε απόψε παρελθοντικές, δυσάρεστες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που κυριεύεσαι από συναισθήματα μοναξιάς, στο χέρι σου είναι να περάσεις όμορφα και ήρεμα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ίσως χρειαστεί σήμερα, ή και να αναγκαστείς, να προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις που αφορούν καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδια σου. Επίλεξε δοκιμασμένες μεθόδους στην αντιμετώπιση των όποιων εργασιακών σου υποχρεώσεων και μην πειραματίζεσαι. Πριν προκαλέσεις περίπλοκες και δύσκολες συζητήσεις με το σύντροφό σου βεβαιώσου εσύ η ίδια για το τι αισθάνεσαι και τι χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, σου δίνονται πολλές ευκαιρίες για να περάσεις καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Σκοπός είναι να διαχειριστείς τις όποιες ανασφάλειές σου και να εξετάσεις νέους τρόπους ή και μεθόδους για τη βελτίωση της ζωής σου. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να χάσει τον έλεγχο στα εργασιακά. Οι κουβέντες κάποιων,  ή και οι συμπεριφορές, μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Καχύποπτες σκέψεις εις βάρος του ερωτικού σου  συντρόφου και τον αδικούν και κλονίζουν την ποιότητα της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, το διάστημα που διανύεις είναι πράγματι δύσκολο όμως δεν διατίθεσαι να παραιτηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Σήμερα πιθανά να αντιμετωπίσεις μικρές αμφιβολίες, συστολή ή και δισταγμό για κάποιες καταστάσεις και αποφάσεις. Απαλλάξου από συναισθήματα ανασφάλειας και αντιμετώπισέ τες με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Αν καταφέρεις να μοιραστείς τις υποχρεώσεις σου με συνεργάτες θα αντιμετωπίσεις ευκολότερα το φόρτο των εργασιακών σου απαιτήσεων. Η συντροφιά του αγαπημένου σου θα βοηθήσει στο να χαλαρώσεις  και να ξεκουραστείς. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε την καρδιά σου σε φίλους και λάβε σοβαρά υπόψη σου τα λεγόμενά τους. Η οικονομική σου κατάσταση και οι τρέχουσες υποχρεώσεις πιθανά να νιώσεις ότι σε  πνίγουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Έχεις μια μικρή τάση να αμφιβάλεις σήμερα για κάποια πράγματα και αυτό ίσως να σε βοηθήσει να δεις πτυχές που σου διαφεύγουν και είναι σημαντικές για τις υποθέσεις σου. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και μην τις διακινδυνεύεις για μικρές  στιγμές έντασης ή και διαφωνίας. Οι συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος με το σύντροφό σου κάνουν το κλίμα λίγο άβολο. Εσύ που είσαι μόνη, αναμνήσεις και αναπόληση του παρελθόντος θα σε μελαγχολήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με τη Σελήνη στον τομέα των εταιρικών σχέσεων σου μπορείς να αφήσεις πίσω σου όλα τα αρνητικά και να δημιουργήσεις χώρο για πιο θετικά πράγματα και συνθήκες. Λάβε υπόψη σου τα λεγόμενα, τις συμβουλές ή και τις υποδείξεις ανώτερων σου στα εργασιακά. Πάρε πρωτοβουλίες και δείξε το ουσιαστικό ενδιαφέρον και το συναίσθημα σου στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, σχόλια, φλερτ και ίσως λίγο κουτσομπολιό θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου